Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
not work my pc
unexpected handle error (JIT ERRoR) please help
window 7 glople tgb emulater

Üye
7 HİZMET YILI
its not working for windows 10 it say vm is ready but not working any of the hacks

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ne performans modu ne de quality modu baslatilamiyor status loading te takiliyor.

Üye
7 HİZMET YILI
çok kasıyor hileyi açtığımda normalde kill almak daha kolay

Üye
7 HİZMET YILI
helal olsunda öbürkü hile çıkmazmıki yaa aimbot yok

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile geliştiricekmisiniz
Post automatically merged:

hileyi geliştiricekmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
Şu radar ilk geldiğinde bence daha hoştu sonra şeffaf oldu renkleri seçmekte zorlanıyorz bari renk tonlarını yeşil filan değilde kutucukda olduğu gibi koyu bir renk seçin siyah olur lacivert olur.Aydınlık bir havada görünmüyor yada radar alanını eskisi gibi siyah yapın

Üye
7 HİZMET YILI
kardesim adamsiniz iyi guzel hosta eklenmesi gereken secenekler var onlar zamanla yapilir insallah fakat suan giremiyorum load diyorum donuyor garibim bulamiyo heralde takili kaliyo napalim ?

Cmx

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile aciyor ama yukarda loading yazisi takili kaliyor calismiyor sistemim 64bit ne yapmam lazim yardim edermisiniz

ungrateful
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
normalde testler biter en az 15 20 gun surer mh kulanicilarimiz sabirsiz olduu icin biraz acele oldu onun icin daha gelistirme asamasinda zamanla daha guzel olcak.

Üye
7 HİZMET YILI
normalde testler biter en az 15 20 gun surer mh kulanicilarimiz sabirsiz olduu icin biraz acele oldu onun icin daha gelistirme asamasinda zamanla daha guzel olcak.

Aynen o sebepten dolayı eksikleri bildirmek lazım.Ben dün kullandım gayet güzel.Ara ara donma takılma oluyor oda sanırım oyunun performansı birde uygulama baya yoruyor.
Birde dikkatimi çekti uygulamayı kapatıp açarsanız oyun açıkken çalışmıyor bunada çözüm bulmak lazım.İlla oyundan çıkıp giriş yapmak lazım.Buda zaman kaybı oluyor zaten emülatör açıp kapama 3 dk alıyor birde doğru kapanmadıysa vay haline :) Restart gidiyor iş.

Çalışmıyor kasıyor diyen arkadaşlara gelecek olursa.Yani emülatör zaten işlemci ram çok tüketiyor.Şu şartlarda adam akıllı oynuyacağız diyorsanız monster notebook alma zamanı gelmiş demektir.Eski pc notebooklar için tavsiyem en azından 120 gb ssd taktırın hızlansın.Disk konusuda bu noktada önemli.

Üye
7 HİZMET YILI
hile açılıyor sol üstte yazı çıkıyor bekliyorum ama aktif olmuyor
Post automatically merged:

status vm ok yazıyor aktif olmuyor ne yapabilirim

Üye
7 HİZMET YILI
Kapanan hileyi nerden satın alabiliriz sByte olanı bilgi verir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...