Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Dingmher, post: 936847, member: 1299671"] Status loading only .. What is the problem brother ..? [/ QUOTE]
Did you see video i post i play pubg on Tencent Gaming Buddy

Üye
7 HİZMET YILI
Yapımcılara seslenmek istyorum cok eksık var bunda eski hile cok guzel ve sorunsuzdu donma kasma yapmyordu bu acaip kasıor ve arabaya bınınce gostermyor üzerinde calıslması gerek saygılar

• Like
Tepkiler: bv7
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eski hile tekrar gelseydi keşke bu oyunu kastırıyor aimbot gibi özellikler de yok öncekindeki özellikler gelsin yeter saygılar.

Üye
9 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

Kaç gündür yazıyorum 1 cevap verdıgın yok , eğer hatamıza bakmıyacaksan ilgilenmıyeceksen konuyla alakamı keseyim dahada takip etmeyeyim şu hatayı nasıl cözüceğiz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
[Paz Şub 24 17:14:37 2019] Critical: Permission denied (İşlem başarıyla tamamlandı.)

Dün çalışan program bugün log.txt'de İzin reddedildi uyarısı veriyor. Başka pc'de çalışıyor. Neden böyle oldu hiç bir fikrim yok. Nasıl çözebiliriz?

Üye
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 16114
Kaç gündür yazıyorum 1 cevap verdıgın yok , eğer hatamıza bakmıyacaksan ilgilenmıyeceksen konuyla alakamı keseyim dahada takip etmeyeyim şu hatayı nasıl cözüceğiz

Aynı bu hatayla 3 gündür ugrasıyorum çözüm bulamadım hala ilgilenen de yok
Post automatically merged:

Bu hatayı çözmeyi bilmiyorsan kullanma hile falan ayar oluyorum her şeyi insanlardan bekleyen tiplere git googlea araştır biraz.

Biliyosan yardımlaş bilgilendir kardeşim denemediğim çözüm kalmadı frame work falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...