Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aimbot falan gelsin diyen arkadaşlar, cidden o kadar da bileksiz olmayın. Mobile oyun zaten aiminizi kendiniz tutamıyor musunuz ? Ayıptır yani.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
neden güncelleme atılmyıor çokmu zor atılmıcaksa atılmıcak yazın

Üye
7 HİZMET YILI
Rar bozuk yada hatali diyor, bu sorunu bir ben mi yasiyorum? @Unfortunately
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlarım bu 2. yorumum hileye ilk yorumda basit hataları söylemiştim düzelmiş şimdi ise tek hata arabaya bindiğinde adamların yeri gözükmüyor benim için gerekli değil yapan arkadaş düzeltmek istiyorsa bilgisi olsun istedim birde 4-5 KM uzaktaki adam görüp kayboluyor sanırım çok güzel bi hile yapma aşamasında arkadaşımız kolay gelsin :=)
Bence sabırlı olun Aim bekliyorsunuz biliyorum ben kullanmıyoum Aim Aim'i 1 defa kullandığın taktirde örneğin 5.maçta aim kullandın 4 maç önce aim kullanmadın adamlar reportladı yöneticler ilk 4 maçını izledi bunda aim yok derler temiz ama 5. maçına bakarlarsa hedefin kayar direk BANNED !!! reCoil'de öyle

Üye
7 HİZMET YILI
ya açılmıyor kardeşim her şeyi açıyorum ama ekran karanlık gösteriyor bunun çözümü nedir lütfen açıklayın bana yaa evet adamlar gösteriliyor ama hileyi kurunca ekran karanlıklaşıyor lütfen yardımcı olun bana

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Hey kardeşim why you didn't add the aimbot yet

Thank you for your great job :mum:

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
i7 islemci laptopum var hp bang olufsen serisi normalde oyunum kasmiyor ama hileyi acinca asiri kasma yapiyor buna bir cozum yokmudur

Üye
7 HİZMET YILI
Kullanımda bi sıkıntı yok fakat Çok kastırıyor eski hile daha iyiydi :D

Üye
7 HİZMET YILI
bende de ilkte çalışmıyordu postu duzgun okuyunca nedense çalışmaya başladı hazırcı olmayın okuyun sonra yapmaya çalışın adamların da kafasını ağrıtmayın boştan yere aero açmadan yonetıcı olarak calıstırmadan antrenmanda açmadan hemen yorum atıyorsunuz bı deneyın once kendınız cozmeye calısın
Post automatically merged:

önce oyunu aç antrenmana gir sonra hileyi yönetici olarak çalıştır bu hata gelmeyecek
okumayan bence sensin postunun üstünde resimli kanıtı attım ;)

Üye
7 HİZMET YILI
daha fazla zaman ayrılıp hile düzeltilecek mi yoksa bu son halimi acaba bi bilgi verebilirseniz çok memnun kalırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...