bende hile cayır cayır çalışıyor okumamış olsaydım çalışırmıydıokumayan bence sensin postunun üstünde resimli kanıtı attım![]()
bende hile cayır cayır çalışıyor okumamış olsaydım çalışırmıydıokumayan bence sensin postunun üstünde resimli kanıtı attım![]()
Güzel kardeşim, aimbotta eklenirse efsane olur diyenler; aimbota muhtaç sanma.. Adamlar bi program yazmışlar bazıları kasıyor bazıları açılmıyor diyor. konu kilitli değilse bu programı yazan ve buraya koyan arkadaş, yazılımı hakkında öneri ve görüşleride almak istiyor konunun kilitli olmadığından besbelli. E madem on numara dört yıldız bi yazılım yapmışsın aimide eklersen beş yıldızı hak edicek seviyede olduğunu vurguluyoruz aimde eklenirse eksiksiz olur gibisinden.. Anlıycağın güzel kardeşim kimse aime muhtaç değil herkesin eli kolu var nihayetide, bu arada programı yazan elleri sağlık başarıların devamını diliyoruz ailecek..Aimbot falan gelsin diyen arkadaşlar, cidden o kadar da bileksiz olmayın. Mobile oyun zaten aiminizi kendiniz tutamıyor musunuz ? Ayıptır yani.