Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
ya güzel elinize kolunuza sağlıkda dword hack çok aşırı kasıyo yeterli değil önceki hile gelsin lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende hile güzel çalışıyor ancak araçtaki adamları çok geç gösteriyor yanına gelince falan. Birde gösterdiği kutu stabil değil bazen kocaman oluyor bazen küçücük.

Üye
7 HİZMET YILI
gracias,esta funcionando. saludos desde argentina!
Post automatically merged:

gracias,esta funcionando. saludos desde argentina!

Üye
7 HİZMET YILI
when you do this cheat ?((((((

seen as have one there is this cheat and he plays already :cryangry:

Üye
7 HİZMET YILI
e there burglars?

• need to ***** esp

need to ***** esp

Üye
7 HİZMET YILI
Aimbot falan gelsin diyen arkadaşlar, cidden o kadar da bileksiz olmayın. Mobile oyun zaten aiminizi kendiniz tutamıyor musunuz ? Ayıptır yani.
Güzel kardeşim, aimbotta eklenirse efsane olur diyenler; aimbota muhtaç sanma.. Adamlar bi program yazmışlar bazıları kasıyor bazıları açılmıyor diyor. konu kilitli değilse bu programı yazan ve buraya koyan arkadaş, yazılımı hakkında öneri ve görüşleride almak istiyor konunun kilitli olmadığından besbelli. E madem on numara dört yıldız bi yazılım yapmışsın aimide eklersen beş yıldızı hak edicek seviyede olduğunu vurguluyoruz aimde eklenirse eksiksiz olur gibisinden.. Anlıycağın güzel kardeşim kimse aime muhtaç değil herkesin eli kolu var nihayetide, bu arada programı yazan elleri sağlık başarıların devamını diliyoruz ailecek..

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim sıkıntım şu:
MV2Vl2.png

Oyunu tam ekran açıyorum, antrenman moduna giriyorum, hileyi çalıştırıyorum
Hata veriyor bilgisayarım windows 7 64 bit yardımcı olun lütfen.

Üye
7 HİZMET YILI
When I open Pubg Mobile Dword Pubg mobile cheat I get this error "Unhandled expection has occurred in your application" and cannot bind method: Marshal.GetDelegateForFunctionPointer" error and cheat doesn't work at all. I'm using Windows Ultimate 7 64-bit with Aero Theme Enabled, previous sbyte pubg mobile cheat worked smoothly. Plz Help. ...

Üye
7 HİZMET YILI
+ Yanlış metre gösterme olayı ne hikmetse düzeldi. Sanırım şu performans modu için ufak bir güncelleme geldi o esnada düzeltildi.

Şuan için gördüğüm eksiklikler (eski Sbtye hile ile karşılaştırarak)
- Kasma sorunu var biraz
- Araçtayken düşmanları göstermiyor

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arabaya binince adamlar görünmüyor ve adamlar botmu değilmi onuda göstermesi güzel olur ve can olayı text olarak olsa harika olur bide aımbot olursa tadından yenilmez

Üye
9 HİZMET YILI
bendemi sorun var hile çalışmıyor perfonmence mod diyor tıklıyorum ondan sonra hile çıkıp tuşlara basıyorum çalışmıyor hiç biri

zek

Üye
7 HİZMET YILI
nice hocam yalnız bişey soracağımda bunu açınca oyun aşırı kasıyor onu düzeltemezmiyiz ?

Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar hile ile kasıyorum squad tek başıma oynucak arkadaşlar eklesin MuratKaraat

selamlar hile ile kasıyorum squad tek başıma oynucak arkadaşlar eklesin MuratKaraat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...