Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
gencler ben hıleyı denedım oluyor hata fln da olmuyor videoyu ızleyın anlayın artık adamlar ne yapsın daha ama bi sıkıntı var oyuncu ismi yok

Üye
7 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm İlk öncelikle teşekkür ederim eline sağlık hile için fakat almış olduğum hata var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hatası bu konuda yardımcı olurmusun rica etsem ?

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar loading sorunu vietnamdan kaynaklanıyor vietnamda çalışmıyor ama internationalda çalışıyor bilginize .
Post automatically merged:

bi cevap verın ya bende STATUS VM OK... yazıyo anlmadım
vietnamda çalışmıyor internationalda çalışıyor bendede aynısı yazıyordu şuan çalışıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dword Team pubg mobile cheat Hatası alıyorum.

23.png
23.png
23.png

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle yapımcıların ellerine sağlık hile sorunsuz çalışıyor fakat çok kasma var . Ayrıca hile açıkken oynadığımda belli bir süre sonra bilgisayarım kapanıyor örneğin 20-25 dk sonra kapanıyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek var mı acaba

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba ben hileyi bilgisayarıma indiremiorum guvenlık duvarı engelliyor ne yaptımsa indiremedim yardımcı olabilecek varmı

Merhaba öncelikle yapımcıların ellerine sağlık hile sorunsuz çalışıyor fakat çok kasma var . Ayrıca hile açıkken oynadığımda belli bir süre sonra bilgisayarım kapanıyor örneğin 20-25 dk sonra kapanıyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek var mı acaba
bende bilgisayarıma yükleyemiorum nasıl yaptınız bi yrdımcı olurmusun

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba ben hileyi bilgisayarıma indiremiorum guvenlık duvarı engelliyor ne yaptımsa indiremedim yardımcı olabilecek varmı

bende bilgisayarıma yükleyemiorum nasıl yaptınız bi yrdımcı olurmusun

güvenlik duvarı ve antivirüs programınız kapalı olsun o şekilde indirip kurmayı deneyin ben o şekilde indirip sorunsuzca açtım fakat bilgisayarın kapanma olayını çözemedim. Normal giriş yaptığımda saatlerce oynayabiliyorum ama hile açıkken en fazla 30 dk oynayabiliyorum sonrasında kapanıyor bilgisayar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
TR:
Hilenin geliştiricisi Leftspace. Şimdi bir kurucu olarak Leftspace adına son on sayfada dönen mevzulara cevap vereyim:
1-Adminlerin hile umrunda değil, hepsi hataların farkında ama hiçbiri açıklama yapmıyor vs diyenler:
Arkadaşlar, sizinle oturup muhabbet mi edelim yoksa hileyi mi geliştirelim ? Konunun en üstünde ingilizce bir not var, ingilizce bilmiyorsanız translate edin. Emin olun Leftspace uyanınca kahvesini yapıyor ve kahvaltı yapmadan hileyi geliştirmeye devam ediyor. Kahvaltıyı ne zaman yapıyor diye sormayın bende bilmiyorum.
2-Aim eklensin
Aim eklensin diyenler hilenin şuan aimden önce eksiklikleri var. Leftspace onlarla ilgileniyor.
3-Araba içerisinde playerler çizilmiyor.
Bu problem çözüldü, güncellemeleri bekleyin.
4-Araba içerisindekini bazen çok büyük gösteriyor bazen hiç göstermiyor.
Bu problem çözüldü, güncellemeleri bekleyin.
5- Hile çok kasıyor.
Her sistemde farklı cpu kullanımı olduğu için çözüldü mü çözülmedi mi bilmiyoruz. Ama emin olunki şuan elimizde olan ve daha paylaşmadığımız versiyonunda hile edilebileceği kadar optimize edildi.

Sadece beklemede kalın arkadaşlar. Bu hilenin daha ilk versiyonlarını kullanıyorsunuz. Böyle hataları geri beslemede bulununki bizde düzeltmek için adımlar atalım. Ama sabırsız olmayın. Tek istediğimiz biraz saygılı ve sabırlı olmanız.

İyi forumlar...

EN:
Leftspace is developer of this cheat. Now I will answer some questions as founder...
1- Admins do not care about cheat, they already knew the problems but they are not saying anything:
Guys, should we sit with you and chit-chat or should we improve the hack ? There is an announcement on top of the thread in English language, if you do not know English just translate it. Be sure when Leftspace wake up, he is making coffee and after that he is improving the cheat "without breakfast". Do not ask me when he is making breakfast because I do not know..
2- Add aim
It is about priority, there is much more important things for fix.
3- If Im using car, hack is not working.
We fixed that problem, you should wait for update.
4- In car, sometimes I can not see box or the box is too big.
We fixed that problem,you should wait for update.
5- Hack is using a lot of cpu.
We are not sure about this error if we solved or not because there is a lot type of cpu in the market. But we optimized the hack like a hell. Wait for update.

Just hold on, fellas. You're using earlier version of this trick. Let us take steps to correct such errors. But don't be impatient. All we want is a little respect and patience.

Have a nice forum...

Son düzenleme:
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
how much time to waiting for update new version Thank you Good Memory Hacker Team :rem::doge:

Üye
7 HİZMET YILI
selam memoryhackers ailesi lütfen banada yardımcı olurmusunuz oyunu açıyorum sonra hileyi kuruyorum ama ekran kararıyor hileyi açtıktan sonra bana bu konuda yardımcı olurmusunuz diğer hile gayet iyiydi ama bir türlü güncellemesi bitmedi lütfen yardım bekliyorum...TEŞEKKÜRLER.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Düzgün çalışmıyor kendi takımımı ve geri geri yürürken beni görüyor hile ayrıca mesafe konusunda sıçıyor arada güncellemenin gelmesi acil gerek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...