Üye
Merhaba. Bir kaç saat önce sorunsuz kullandığım uygulamayı şimdi açmaya çalıştığımda desteklenmeyen 16 BİT uygulama hatası veriyor. Neden olabilir ?
you might be used another cheat ? we are not changing any data only reading the player positions etc.. ban is not possible
Post automatically merged:
Updated to 1.1
sürümü güncelledim loaderde birazdan gelir.hocam konuda 1.1 yazmışsınız ama launcherda hala 1.0 olarak gözüküyor hile
çok ufak bir hata yapmışım bekleyin 3 dk sonra düzelicek. teşekkürler bildirim içinçalışmıyor usta desteklenmeyen 16 bit hatası veriyor tıkır tıkır çalışıyordu
çalışmayınca üzülmüştüm, aklım çıktı desem yeriçok ufak bir hata yapmışım bekleyin 3 dk sonra düzelicek. teşekkürler bildirim için
forumu okusan son yazılanları okusan sorunun çözülcek, bi 5-10 dk sabret güncelleniyor dedi, kurucu.yaklaşık 1 haftadır kullandığım hile şuan hata veriyor bu hatayı yaşayan var mı
yaklaşık 1 haftadır kullandığım hile şuan hata veriyor bu hatayı yaşayan var mı
teşekkür ederim kardeşim saolforumu okusan son yazılanları okusan sorunun çözülcek, bi 5-10 dk sabret güncelleniyor dedi, kurucu.
sorunsuz çalışıyor düzeldi, kırmızı hat çizgileride harika olmuş ellerine sağlık dostum16 Bit hatası alanlar tekrar deneyebilir.