Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aimbot ne zaman gelcek

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
hile çok güzel aimbot zaten eklenecek ilerde birde eski hiledeki gibi oyuncuların hangisi bot hangisi gerçek olduğun gösteren bir özellik eklenirse güzel olur.
Post automatically merged:

Aim Bot Göremiyorum Sayın yapımcı ! Eklenicek mi Yada Hep Böyle Mi olucak
açıklamada yazıyor zaten eklenicek diye

Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle elinize sağlık ücretsiz bir hack için on numara bir çalışma , yapılan güncellemeden sonra performansta ufakta olsa bir düzelme oldu ama hala takılmalar ve droplar mevcut siz işin ustasısınız ama nacizhane ufak bir önerim var hile 4 km ötede ki adamı gösteriyor bu da işlemciyi zorluyor tabi durum böyle olunca fps drop olması çok doğaldır eğerki menzil sınırlaması getirirseniz ve takım arkadaşını göstermeyi kaldırırsanız muhtemelen biraz daha performans artışı olacak ve daha da oynanabilir bir hal alacaktır.Emeğinize ve ellerinize sağlık MemoryHackers Ailesi

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar suan calısıyor mu ? bende her şey acılıyor ama hile calısmıyor göstermiyor

aslında mesafe göstren rakamlar büyük olsa..bir de program açtıığımızda fan hemen calısıyor

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sırf bu hile için format attım. STATUS: LOADING.. sorunu yaşıyordum siyah ekranı çözdüm yani siyah ekran gitti. Fakat STATUS:LOADING.. yazısı gitmedi hile bir türlü aktif olmadı. Bende sistemsel hata olduğunu düşündüğüm için format attım. İnşallah işe yarar.

Anaxinomus Çok yardımcı oldu baya ilgilendi emeğine sağlık ilgisi için çok teşekkür ederim. Hata devam ettiği için format attım inşallah düzelmiştir.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
virüs programı yok ki format attım statüs loading hatası devam ediyor siyah ekran yok oyun aktif fakat sorun status loading yazdığı için hile aktif hale gelmiyor status cv mi öyle bir şey yazması gerek

sonunda hileyi çalıştırdım net framework v4.7 ye güncelledim oyunun ayarlarından ekran boyutunu bilgisayarın ekran boyutuna göre ayarladım akıllı moda aldım bide ms kötüydü şimdi iyileşti 60ms felan hile aktif edildi deneyin belki sizde de işe yarar.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Süper olmuş bende ne kasma ne de herhangi bir bir problem var elinize sağlık teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
ya birisi şu loading hatasının çözümünü anlatsın lütfen artık

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ya birisi şu loading hatasının çözümünü anlatsın lütfen artık
bende de status loadıng sorunu vardı şöyle çözdüm ben siyah ekran geliyorsa aero'yu kesinlikle açmanız lazım ve orjinal masaüstü arkaplanı kullanmanız lazım google amcaya sorun yapın. oyun gelince yani siyah ekran gidince yine loading status yazacak gitmeyecek ben şöyle yaptım oyunu komple kapatın tencent gaming ayarlarına girin motora girin orda çözünürlük var onu sizin bilgisayarınızın boyutuyla aynı yapın örnek olarak benimki 1366 x 768 emilatörde de aynısını yaptım. ikinci olarak Akıllı Moda aldım 3. olarakta Oyuna girip hileyi açınca ms 60 ms çekmesi lazım status loadıngın gitmesi için eğer ms 200 - 300 se yine status loadıng gitmiyor bence ms' den kaynaklanıyor.....

son olarakta net framework'ü v4.7 ye güncelleyin kesinlikle

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
hep sizler gibi program yazmak istedim ama hayat müsade etmedi okumaya babasız büyüdük .. elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...