yani haritaya gidince başlatmak gerekli doğru mu anladım?Sevgili dostum genellikle hileyi lobide çalıştırdığınızda bu tür "hata" gibi şeyler alabilirsiniz lakin oyuna girdiniz ve yere indiğinizde "VM OK..." gidecektir. Oyun içerisinde hile tercihlerinizi açarsanız sizin için daha da iyi olacaktır. Saygılar.
birinci sayfa da yok mu?Lütfen Yardımcı Olun Bana Hılenın Lınkını Atarmısınız
Öylede olmuyor. Denendi. Çıktığından beri hatasız kullanıyordum ama bugün WM OK da kalıyor ve hile hiçbir şekilde çalışmıyor.Sevgili dostum genellikle hileyi lobide çalıştırdığınızda bu tür "hata" gibi şeyler alabilirsiniz lakin oyuna girdiniz ve yere indiğinizde "VM OK..." gidecektir. Oyun içerisinde hile tercihlerinizi açarsanız sizin için daha da iyi olacaktır. Saygılar.
yani haritaya gidince başlatmak gerekli doğru mu anladım?
Everything is working friend, maybe you it does not run the first time? try again...performance mode geliyor evet veya hayır deyince windows calışmayı durdurdu yazıyor
beyler hangi vpn kullanıyorsunuz
Lütfen Yardımcı Olun Bana Hılenın Lınkını Atarmısınız
ındırdım ama bana dıyorkı kırmızı bır yazıyla solt ustte (STATUS:LODİNG...) diye bir yazı varbirinci sayfa da yok mu?
ındırdım ama bana dıyorkı kırmızı bır yazıyla solt ustte (STATUS:LODİNG...) diye bir yazı var
Peki hıleyı oyuna girdikten sonramı açayım yoksa oyunu açmadan öncemi ?Biraz bekleyeceksiniz, daha sonrasında o yazı gidecek ve hileniz aktif olacaktır.
Peki hıleyı oyuna girdikten sonramı açayım yoksa oyunu açmadan öncemi ?
Is there a working paid version with advanced functionality?Biraz bekleyeceksiniz, daha sonrasında o yazı gidecek ve hileniz aktif olacaktır.
Is there a working paid version with advanced functionality?
şu anda 2. oyunumu oynuyorum ve hala status loading... geçmedıBiraz bekleyeceksiniz, daha sonrasında o yazı gidecek ve hileniz aktif olacaktır.
şu anda 2. oyunumu oynuyorum ve hala status loading... geçmedı