tamamhocam aim bot eklesenize![]()
for $ 50 forever ?Bende böyle bir şey gördüm 50 tl gibi bi fiyataa satıyolar fakat ne kadar doğru tartışılır
how much for?arkadaşlar hile satan birine denk geldim ben aldım çok kullanışlı ve çok güzel cpu moduda var kasma donma yok 50 tl ve 100 tl 2 seçenek var 2 sinden birini alabilirsiniz eğer düşünen varsa adminlerde onaylarsa özel mesaj gönderin adamın bilgilerini vereyim
Çalışıyor problem yokçalişmiyor durduruldu hatası verıyor !!!!!!!!!!!!!
Aynı problemlerı bende yaşadım kardeşim haklısın dediklerinin aynısı bendede oluyo aimbot gelse fena olmaz bide.Ya bakın hilede sorun yok. Ancak hile o bildiğim ilkel. Bu hileye bi güncelleme lazım bu yazıyı okuyo musunuz adminler? 1- Araç sürerken bir bok gözükmüyor. 2- Karşıda 4 adam varsa 2-3 tanesini gösteriyor. 3- İtem esp ve araç esp yok. 4- Bot esp yok. Hadi hepsini boşverin bazı kişileri göstermiyor esp, sadece botları gösteriyor gerçek insanlar bazen gözükmüyor şu hileyi fixleyin güncelleyin ilk haliyle olmaz ki ya !
Ya bakın hilede sorun yok. Ancak hile o bildiğim ilkel. Bu hileye bi güncelleme lazım bu yazıyı okuyo musunuz adminler? 1- Araç sürerken bir bok gözükmüyor. 2- Karşıda 4 adam varsa 2-3 tanesini gösteriyor. 3- İtem esp ve araç esp yok. 4- Bot esp yok. Hadi hepsini boşverin bazı kişileri göstermiyor esp, sadece botları gösteriyor gerçek insanlar bazen gözükmüyor şu hileyi fixleyin güncelleyin ilk haliyle olmaz ki ya !
ya yazılaları okumuyorsunuz yada umursamıyormusunuz insanlar bi şekilde bir yolunu bulabilir hilenin veya daha farklı şeylerin yaptık oldugu kadar degil sonuçta para kazanıyorsunuz sen kazanmazsan başkaası kazanıyor eminim. şuan sayfayı yeniledin girdin çıktın tık başına gelen 0.50krş 3 tl arasıdır kimin ne kazandıgı beni ilgilendirmez herkezin rıskı kendinedir sonuçta . hadi onuda geçtim insanlar keyif alıyor kimisi birşeyler paylaşıyor bilgi alıyor yardımcı oluyor vs vs anlatabiliyormuyum insanları kaybetmekte kazanmakta sizlerin elindeTamam ne kızıyorsunGeri dönüşün için teşekkürler
![]()