Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Siyah ekran çıkıyor hileyi açınca kapayinca hile kayboluyor
Aynen bende de aynı şekilde bu anniversary falan geldikten sonra oldu

Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar temayı el ile değiştirince olmadı bende program ile değiştirdim.
Link paylaşmam sorun değilse atarım linkini de.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Aynen bende de aynı şekilde bu anniversary falan geldikten sonra oldu

Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar temayı el ile değiştirince olmadı bende program ile değiştirdim.
Link paylaşmam sorun değilse atarım linkini de.
bence paylaş :=) hala siyah ekran tema felan hepsini yaptım olmadı

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
@skavronskyy 'ın İsteklerine bakın :D ;
''Aim bot No recoil Gelebilir Arabaların yerlerlini gösterebilir nerde hangi item var o yapılabilir.
Bomba attıldığı zaman uyarı verebilir.
Dropları gösterbilir.
Arkada adam olduğu zaman uyarı verebilir bu iyi olur hatta. ''

Yayına da döner ayran ister misin? Herşeyi hile yapacaksa sadece sağ tık sol tık için oyun mu oynanır? kafayı yemişsiniz.
İstek değil kardeşim sadece önerilerde bulundum benım istediğim şu araba ve itemleri göstersin bide bomba attıldığı zaman sn ve nereye attığını göstersin yeter ama insanların yorumlarına bakınca aim bot vs isteyen olmuş no recoil tarzında bende ondan tekrardan ekledim.

Üye
7 HİZMET YILI
enjekte başarılı diyor ama sonrasında oyunda aktifleşme bir türlü olmuyor sorunu bulamadım sebebini söyleyebilecek ya da aynı durumla karşılaşan var mı aramızda ?
Post automatically merged:

Siyah Ekran - Loading hatası alan arkadaşlar Directx versiyonunuzu kontrol edin (11) , güvenlik duvarını kapatın (bende işe yaradı)
Kutucuklar arabada dağ kadar oluyor - kutucuk adamda kayboluyor birden kayıyor diyen arkadaşlar var. Oyunu kesinlikle tam ekranda oynayın. Seçeneklerden sadece Distance yani Mesafe ayarını seçin, zaten adamların sadece metre ile yerini gördüğünüz zaman bir problem kalmaz. Kutucuk falan da olmasın yani kulağınız var sesi de kasarsınız. Oyun akıcı olmuyor diyen arkadaşlar da olmuş Hack ve oyun açılı iken Görev Yöneticisinden Hack uzantısı neyse İşlemler kısmından bularak sağ tık ile performansını düşük seçeneğine alın bir problem olmuyor artı sadece mesafe seçeneği seçince de performans da çok etkisi var, çatır çutur da oynatıyor. Bazılarınız gerçekten çok çirkefçe yorum yapmışlar, evet bir sByte vip kadar değil ama ben eminim ki kısa bir süre sonra güzel bir çalışma ile karşımıza çıkacak. Dün bir arkadaşım dolandırıldı, kesinlikle ben gidip para vereyim alayım cart curt muhabbetlerine de girmeyin sabır edin bekleyin.

yazdıklarını yaptım ama halen siyah ekran düzelmedi burdaysan bi instagramdan yada buradan yorumdan açıklayabilir misin adımları rica etsem ?

Son düzenleme:
Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hileyi kullanan birisi değilim tabi kullananlara da lafım yok ama burada yorum yapmamın sebebi sizi tebrik ederim tüm Memory Hackers yetkilileri. Konularda geziyorum bir süredir, takipteyim sadece bilgilerden faydalanıyorum vesaire. Açıklama yapmanızın üzerine hemen bir çözüm bulmalarınız, cevaplamalarınız gerçekten çok güzel. Bu konu altına yorum yapmamın sebebi de en çok sorulan ve beklenilen bir çözüm seçeneğiydi. Emeğinize ve yüreğinize sağlık, tüm Memory Hackers ailesine sevgiler.
Parti kur reis oy verelim

Üye
7 HİZMET YILI
Bir işe yaramayan hile ilk günler çalışıyordu sonradan zaten tırt oldu
Hile demeyede bin şahit ister Uzaklık mesafesi var okunmuyor bile :)
Mesafe-Kutucuk(Wall Hack diyebiliriz) ve Can Barı göstergesi (HP) bundan ibaret
umarım daha iyi programlanır

Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
siyah ekran hatası alıyorum ve hıle loadıng status da kalıyor yardımcı olurmusunuz?

Üye
7 HİZMET YILI
Peki sByte Vip sürümünü alma imkanımız var mı? önceki paylaşımda yapan kişinin sizden rica etmesinden dolayı devamının gelmedigini belirtmiştiniz. Acaba şuan atkif ise alma ikmanımız var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık ortalığı dağıtıyorum xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...