Aynen bende de aynı şekilde bu anniversary falan geldikten sonra olduSiyah ekran çıkıyor hileyi açınca kapayinca hile kayboluyor
bence paylaş :=) hala siyah ekran tema felan hepsini yaptım olmadıAynen bende de aynı şekilde bu anniversary falan geldikten sonra oldu
Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar temayı el ile değiştirince olmadı bende program ile değiştirdim.
Link paylaşmam sorun değilse atarım linkini de.
Arkanda yada önünde adam varmı onu gösteriyor Wall hack haritalı(maplı) haliRadar özelliği ne işe yarıyor yardımcı olabilcek var mı?
İstek değil kardeşim sadece önerilerde bulundum benım istediğim şu araba ve itemleri göstersin bide bomba attıldığı zaman sn ve nereye attığını göstersin yeter ama insanların yorumlarına bakınca aim bot vs isteyen olmuş no recoil tarzında bende ondan tekrardan ekledim.@skavronskyy 'ın İsteklerine bakın;
''Aim bot No recoil Gelebilir Arabaların yerlerlini gösterebilir nerde hangi item var o yapılabilir.
Bomba attıldığı zaman uyarı verebilir.
Dropları gösterbilir.
Arkada adam olduğu zaman uyarı verebilir bu iyi olur hatta. ''
Yayına da döner ayran ister misin? Herşeyi hile yapacaksa sadece sağ tık sol tık için oyun mu oynanır? kafayı yemişsiniz.
Siyah Ekran - Loading hatası alan arkadaşlar Directx versiyonunuzu kontrol edin (11) , güvenlik duvarını kapatın (bende işe yaradı)
Kutucuklar arabada dağ kadar oluyor - kutucuk adamda kayboluyor birden kayıyor diyen arkadaşlar var. Oyunu kesinlikle tam ekranda oynayın. Seçeneklerden sadece Distance yani Mesafe ayarını seçin, zaten adamların sadece metre ile yerini gördüğünüz zaman bir problem kalmaz. Kutucuk falan da olmasın yani kulağınız var sesi de kasarsınız. Oyun akıcı olmuyor diyen arkadaşlar da olmuş Hack ve oyun açılı iken Görev Yöneticisinden Hack uzantısı neyse İşlemler kısmından bularak sağ tık ile performansını düşük seçeneğine alın bir problem olmuyor artı sadece mesafe seçeneği seçince de performans da çok etkisi var, çatır çutur da oynatıyor. Bazılarınız gerçekten çok çirkefçe yorum yapmışlar, evet bir sByte vip kadar değil ama ben eminim ki kısa bir süre sonra güzel bir çalışma ile karşımıza çıkacak. Dün bir arkadaşım dolandırıldı, kesinlikle ben gidip para vereyim alayım cart curt muhabbetlerine de girmeyin sabır edin bekleyin.
Parti kur reis oy verelimHileyi kullanan birisi değilim tabi kullananlara da lafım yok ama burada yorum yapmamın sebebi sizi tebrik ederim tüm Memory Hackers yetkilileri. Konularda geziyorum bir süredir, takipteyim sadece bilgilerden faydalanıyorum vesaire. Açıklama yapmanızın üzerine hemen bir çözüm bulmalarınız, cevaplamalarınız gerçekten çok güzel. Bu konu altına yorum yapmamın sebebi de en çok sorulan ve beklenilen bir çözüm seçeneğiydi. Emeğinize ve yüreğinize sağlık, tüm Memory Hackers ailesine sevgiler.