Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
@LeftSpace Calls to functions like ReadProcessMemory is expensive (Get really expensive when you use pattern finding) I have a ASUS ROG G750JZ, GPU GTX 880M, 16GB of RAM and 8 cores of Intel Core i7-4700HQ
I have even overclocked the GPU, yet it causes lags and I bet that's not a rendering issue. It's not about those ESP rendering, it's about ReadProcessMemory and how it costs CPU.
I easily get 60FPS without this cheat but with this cheat I barely get 40.

Consider using direct pointers by injecting a dll to the process, the CPU usage problem will be solved also the game is not sensitive to DLLs, I have injected mine and used some memory info and it was totally fine.
However I am not so professional on Reverse Engineering but if you ever need advice on programming the next update, I'm here to help, I know C/C++, C# and x86 Assembly.

I couldn't find a way to contact you so contact me on discord AssassiN#6373

Üye
7 HİZMET YILI
siyah ekran hatası var adminlerden cevap yok hile paylaşıyorum kabul etmiyorlar free key wardı bir sitede güzel bir hack di free key bitti ben para ile aldım keyide paylaşıcaktım
tamam saygım var hile yapıyorsunuz yapın güzel yapamıyorsunuz önemi yok sadece bizim paylaşımlarımızı engellemeyinde siyah ekran alanlara başka hile yükletelim
Post automatically merged:

arşiv hasarlı diyor virüs programlarıda devre dışı bıraktım
programda sıkıntı yok izin ver yükle korkun varsa KESMEK hile kullanma böyle sitelerdede gezme o halde çünkü; her hile virüslü yada uyarı verir

Üye
7 HİZMET YILI
status loading de kaliyor
vm ok yazisi gelmiyor hileyi nasil aca bilirim>?q ardicillikla anlaatan biri varmi?

Üye
7 HİZMET YILI
tate77; Hile çalışıyor vm ok yazsısı gelmiyorsa windows güncellemeleri ile alakalı bende siyah ekran geliyor hile açınca
hileyi kapayınca gidiyor oda benim ekran kartımla alakalı yada bilgisayar teması ile alakalı

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle elinize sağlık ihtiyacı olan arkadaslara çok yararlı bir program olmuş.
bir sorunum var tencenti açıyorum açıldıktan sonra hileyi açıyorum açılıyor pubg seçiyorum sonra site açılıyor veriler alınıyor diyor fakat tam oyun yuklenıyor dıyecekken kapanıyor açılmıyor sorun nedir acaba lütfen yardım edebilirmisiniz çok araştırdım ama sorunumu çözecek bir konu bulamadım .

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle elinize sağlık ihtiyacı olan arkadaslara çok yararlı bir program olmuş.
bir sorunum var tencenti açıyorum açıldıktan sonra hileyi açıyorum açılıyor pubg seçiyorum sonra site açılıyor veriler alınıyor diyor fakat tam oyun yuklenıyor dıyecekken kapanıyor açılmıyor sorun nedir acaba lütfen yardım edebilirmisiniz çok araştırdım ama sorunumu çözecek bir konu bulamadım .
oyuna giriş yap sonra hileyi aç

Üye
7 HİZMET YILI
tate77; Hile çalışıyor vm ok yazsısı gelmiyorsa windows güncellemeleri ile alakalı bende siyah ekran geliyor hile açınca
hileyi kapayınca gidiyor oda benim ekran kartımla alakalı yada bilgisayar teması ile alakalı
peki ne yapa bilirim ? 5-6 kere hileyi kapatib acinca calisiyor hile bazende hic acilmiyor :/

Üye
7 HİZMET YILI
peki ne yapa bilirim ? 5-6 kere hileyi kapatib acinca calisiyor hile bazende hic acilmiyor :/

vm ok yazısında kalıyorsa : windows uptade guncellemeler ile alakalı diye düşünüyorum bazen internet kafelere gittiğimde örneğin 100 numara giriyor 101 numara vm ok yazısında kalıyor pc güncellemelerini bi denetle sonra dene derim
yoksa siteye giriş yapılıyorda felan kalmıyor değilmi ?

Üye
7 HİZMET YILI
Mobil'de (telefonlar da) işe yarıyor mu? Yoksa emülatöre ait bir hile mi?

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim şu hileyi fixleyin artık bak eskiden bu site 2 günde bir hile fixlerdi, Rules of survivor zamanlarını hatıralayan hatırlar. Ros'tan bin kat kaliteli bir oyun çıkmış ama hile yapımcıları uyuyor resmen. Ulan karşımda 4 adam var 2 tanesini gösteriyor. Ne item esp var ne araç esp var, arabada giderken esp zaten göstermiyor. Şu hileye fix çekin biraz uğraşın. Napayım 4 adamdan 1 tanesini gösteren hileyi? 4 adamdan 1 tanesini ben kendimde görüyorum zaten. Adamda aim var 1km den kafama sıkıyor ben o adamı görsem nolur ki göremiyorum zaten. 300m den sonrasını göstermiyor hileniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...