- Moderatör
- #1,821
Please could you tell me which script do you use. Ive been tried many script but not work.It is working correctly bro I checked now
the script by DwordTeam & Sbyte TeamPlease could you tell me which script do you use. Ive been tried many script but not work.
Bro, thats for pcthe script by DwordTeam & Sbyte Team
Thank you..then u are talking about moblie
i dont know about mobile bro
yes it is for nowThank you..
Post automatically merged:
This hack on pc is it safe
Bi kaç arkadaşımın başına geldide hile yüzünden tabi onlar bizim sayfanın hilesini kullanmıyolardı başka sayfadan alıyorlardı. Bizim hilenin ban yeme riski nedir acaba ?Ban yedim diyenler nasıl ban yediniz laHarbiden ban yiyen oldu mu? 2 haftadır kullanıyom hiç bişey olmadı
senın sorunun virus programı ıle alakalı bırde defender ıle alakalı rar dan cıkartamıyorsun evet eger dogruysa butun korumaların kalktıgından emın olarsiv sorunu veriyor yardimci olurmuusun admin
Radar özelliği etrafındaki düşmanları gözsteren bi sistemdir sanırım max 400m veya 500m kadar gösteriyor. (örnek vermek gerekirse arkana bakmadan arkanda adam olduğunu görebilir ve dönüp öldürebilirsin.)Radar özelliği ne işe yarıyor yardımcı olabilcek var mı?
herşeyi yapıyorum ama status loading bir türlü ok olmuyor ne yapacağım abi
onu da yaptım şimdi dediğiniz gibi ama gene olmadı bir türlü çalışmıyor virüs programı da kapalıMerhabalar dostum,
Oyuna girin, eğitim modunu açın, hileyi yönetici olarak çalıştırıp yükleyin, istediğiniz özellikleri aktif hale getirin ve 10-20 saniye bekleyin
İyi forumlar.