Rising Star
Onaylı Üye
driver, directx sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.onu da yaptım şimdi dediğiniz gibi ama gene olmadı bir türlü çalışmıyor virüs programı da kapalı
driver, directx sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.onu da yaptım şimdi dediğiniz gibi ama gene olmadı bir türlü çalışmıyor virüs programı da kapalı
valla o konularda pek bilgim yok nasıl yapabilirim@avatar_35 driver, directx sürücülerinizde problem olabilir güncellemeyi deneyin![]()
Driver Booster 5.4 ve DirectX 11'i indirip kurulumlarını yapınız, tahminlerime göre sorununuz çözülecektirvalla o konularda pek bilgim yok nasıl yapabilirim
Hile çalışıyor, 15-20 dakika önce oyundan çıktımhile çalııyormu 3 4 saat öncesine kadar çalışıyodu ama veriler alınıyor kısmında kalıyor ?
çok teşekkürlerDriver Booster 5.4 ve DirectX 11'i indirip kurulumlarını yapınız, tahminlerime göre sorununuz çözülecektir![]()
Hile çalışıyor, 15-20 dakika önce oyundan çıktım
Oturumu kapat yapıp tekrar giriş yap dostum (PC Oturumu).
how can i get ithelp
i need vip hack
Ekran Siyah oluyor ne yapmalıyım?
7-zip programı var onu indirsin arkadaşsenın sorunun virus programı ıle alakalı bırde defender ıle alakalı rar dan cıkartamıyorsun evet eger dogruysa butun korumaların kalktıgından emın ol
Önce oyunu açın, sonra eğitime girin, sonra hileyi açın.status loadingde kalıyor bende hileyi aktif edemiyorum yardımcı olabilir misiniz adminler ? teşekkür ederim şimdiden
can u translate it and send in english so that i can understandstatus loadingde kalıyor bende hileyi aktif edemiyorum yardımcı olabilir misiniz adminler ? teşekkür ederim şimdiden