Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NCA

Üye
7 HİZMET YILI
People, you need to put win10 update library and you will be happy. Why are you making trouble for yourself? More than 100 pages with the same question have already been written....
When will new update of PUBG Hack will release and please make sure to add bypass emulator in new hack
I sent a message to the developers they said at least 1or 2 week is needed for the next update (aimbot one)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
program neden çalışmıyor ?

Üye
7 HİZMET YILI
mjkqlsgala.rar Dosyasını indiriyorum ama açılmıyor arşivden bozuk diyor nası giricem dosyaya lütfen yardım edin !!! ADMİNLER BİBAKIN LÜTFEN !!!:cryangry::cryangry::cryangry:

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
ı got banned for 10 years in pubg mobile for using this bot. ı was only using esp line.

my pubg account lınk wıth facebook ıd ..

any one do or possıble to get back banned account ın thıs forum

memoryhacker help for solve thıs problem ı want get back my account

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende oyuncuları içine alması gereken kareler, oyuncuların birkaç santim kenarında gözüküyor. Bu sorunu olmayan biri bana emülatörü hangi çözünürlük ayarında çalıştırdığını söyleyebilir mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öncelikle uğraşan ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hile sorunsuz bir şekilde hatasız çalışıyor. (Windows 10 kullanıyorum) Ama tek sorun Sistemim ne kadar iyi olmasına rağmen (gtx 1080 , i7 8700k) 30 - 31 fps alıyorum ve oyun içerisinde kasma meydana geliyor. Sadece bende mi oluyor yoksa oyun güncellendikten sonra herkeste mi meydana geldi bunun ile ilgili dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle uğraşan ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hile sorunsuz bir şekilde hatasız çalışıyor. (Windows 10 kullanıyorum) Ama tek sorun Sistemim ne kadar iyi olmasına rağmen (gtx 1080 , i7 8700k) 30 - 31 fps alıyorum ve oyun içerisinde kasma meydana geliyor. Sadece bende mi oluyor yoksa oyun güncellendikten sonra herkeste mi meydana geldi bunun ile ilgili dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Ben gfx tool kullanıyorum 60 fps alıyorum. akıcı oynanabiliyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Gfx tool kullanan arkadaşlar bize nasıl kulanacağımızı yardım edebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...