Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim zaten acilen çıktı bu hile evet biraz kasıyor ama oyunun son güncellemesindede kasmalar fazlalaştı zamanla herşey yerli yerine oturucak sabir edin ve bunada şükredelim
Oyunu açtıgım anda hileyi aktif hale getirdigimde ekranım siyah bir şekilde kalıyo oynayamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bendekı sorun tam olarak su sekılde: Oyunu acıyorum bunun yanı sıra memoryuı calıstırıp pubg mobıle hılesı secıyorum sıteye baglanıyor verı alma asamasına gelınce SİSTEM BELİRTİLEN YOLU BULAMIYOR şeklinde ERROR veriyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı ? yada çözümünü bilen

Üye
7 HİZMET YILI
hocam yorumumu gormedınız sanırım hıleyı actıgımızda kutucuk tam adamın uzerınde durmuyor yanı adam orda sanıp ates edıyoruz fakat kutucugun dısında kalıyor adam bı ayarı var mı bu durumun

Üye
7 HİZMET YILI
Mobil telefonlarda kulanilabilir mi yardimci olun lutfen ? RAR yukledim denedim ama cikartamadim yardimci olun lutfen :mum:

Üye
7 HİZMET YILI
On windows 10 64 Bit, VT enabled, it can't detect the TGB window, always shows error to start the game first even when it's already running. Any help?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
System Loading Yaziyio Bekliyorum Gitmiyo.4-5 Kere denedikden sonra hile aktif oluyo.system loading sorunu neden kaynakli?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Güzel bir hile fakat hilenin sekmeli olması kötü bir tuş a ayarlasanız insert gibi ona göre açıp kapatsak menüyü

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bendekı sorun tam olarak su sekılde: Oyunu acıyorum bunun yanı sıra memoryuı calıstırıp pubg mobıle hılesı secıyorum sıteye baglanıyor verı alma asamasına gelınce SİSTEM BELİRTİLEN YOLU BULAMIYOR şeklinde ERROR veriyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı ? yada çözümünü bilen

aynı sorun bendede var

oyunu silip yükledim yeniden loaderi indirdim hala sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor çıldırıcam.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
başkan hile linkini atarmısın ya göremedim linki

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var

oyunu silip yükledim yeniden loaderi indirdim hala sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor çıldırıcam.

bende daha önce boyle bır sorun yoktu. Durduk yere bu sekılde sorunla karsılastım. Isın aksı tarafı ıse coğu kısıde bu sorunun olmaması ...

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hack Works Fine Date 14/3/2019 :cool:
Capture.PNG

Üye
7 HİZMET YILI
Hi! please help me it just stays on loading before it worked just fine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...