Üye
win10 Рабочая?
pubg tencent hile yi nerden nasıl indirebilirim yardım lütfen
Win 10 также работаетwin10 Рабочая?
You have to download MemoryUI . Hack Working . Good Forums.is there a new upload hack sir? or anyway how to work it? please help thank you..
Knk Beta Sürümü 1.1 Yakında Gelir Çok Zor Birşey DEĞİL D3D Menü olsa daha iyi olurGüzel bir hile fakat hilenin sekmeli olması kötü bir tuş a ayarlasanız insert gibi ona göre açıp kapatsak menüyü
KANKA çözüm şu daemon tools indir içinde farklı bir bileşen var o bileşen eksik o yüzden o hatayı veriyor kendi sitesinden indir daemon toolsbende dwordda FirstMOBIE çalışmayı durdurdu diye bir hata geliyor başka böyle hata alan yada çözümünü bilen varsa yazabilirmi şimdiden herkese teşekkürler
Post automatically merged:
arkadaşlar bende FirstMOBIE çalışmayı durdurdu diye bir hata veriyor bu hatayı alan yada çözümünü bilen bir kişi yazabilirmi şimdiden teşkkürler
çok teşekkürler kardeş gerçektende çalıştı dword vakit ayırıp yardımcı olduğun için ayrıca teşekkürler 1 haftadır buna çözüm arıyordumKANKA çözüm şu daemon tools indir içinde farklı bir bileşen var o bileşen eksik o yüzden o hatayı veriyor kendi sitesinden indir daemon tools
Kardeşim Öle Açarsan Tabi Olmaz Dediklerimi Sırasıyla Yapınız.biri bana yardım etsin şu bedeviler yüzünden bende hile kulanmak zorunda kaldım ama bende bir türlü çalışmadı win 10 da çalışmadı win 8 kurdum onda çalışmadı sorun şu : oyunu açıyorum eğitime giriyorum hileyi açıyorum stattus loading diyor yaklaşık 30-40 sn sonra status vm ok oluyor hiledeki check boxlara tıklıyom bişey gelmiyor tepki mepki yok sorun nedir acaba directx güncel c++ 2005 ten 2017 ye kadar yüklü bir türlü yapamadım HELP ME PLEASE!
ok i'll try it again now.. thank you very muchWin 10 также работает
Post automatically merged:
You have to download MemoryUI . Hack Works . Good Forums.
Don't hesitate to write if there is a problemok i'll try it again now.. thank you very much
1 - Tencent Buddy Game Openit's still loading the program and black/dark the game, i can't see my character and the forest![]()
Hile Şuan Betada Geliştirilecektir. İyi Forumlar !Hile güzel çalışıyor fakat stabil değil bazı oyuncuları göstermiyor. Ayrıca geliştirilmesi şart, siz bunu yaparsınız beyler inanıyorum ve en iyisini yapacaksınız
win 7 kullanıyorsan masaüstü resmini orjinal windows resmi yap düzelirO sorun nasıl düzeldi? Ben de hala siyah ekran hatası var. Yardımcı olur musun?
masaüstü resmini windows un orjinal resmini yap düzeliyorherşey tamam hileyi açıyorum performance yeri geliyo yapıyorum onu da sonra oyunu açıyorum simsiyah bi ekran oluşuyo hileyi kapatana kadar'da gitmiyo bi yardımcı olun.![]()
do you use win 7 ?it's still loading the program and black/dark the game, i can't see my character and the forest![]()
Yukarda Yazmışlar Kardeşim Win 7 Orjinal Arka Planını Kullan Yazmışlar Bi Dene İstersen.w7 kullanıyorum hile bende siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerek
nvdia güncelledim driverleri felan her şeyi