- Moderatör
- #2,061
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
1 ay daha sabret tho.Aim bot yakında diye diye 1 aydan uzun süredir bekliyoruz gerçekten çok yakınmış tebrik ederim![]()
1 ay daha sabret tho.Aim bot yakında diye diye 1 aydan uzun süredir bekliyoruz gerçekten çok yakınmış tebrik ederim![]()
Qweqweqwe:Q:EWQE1 ay daha sabret tho.
Yapamiyacakları Bişey Değil wolftü zamanında Adamlar Gold Hack Satıyorlardı Çok Pahalı Fiyatlara nader sağolsun el attı işe ve ekibi aynısını hatta daha iyisini yaptılar ücretsiz bi şekilde tabi reklam onayını saymassak suan yok amahile kullanıyorsan ban yemeyi göze alacaksın zaten hilenin çeşidi olmaz ayrıca ben başka bir hile kullanıyorum yabancıların yapımı 2 sezondur yemedim ban aimde dahil sadece sekmeme açınca ban atıyorlar felan yani hileyi nasıl kullandığına bağlı biraz ben sadece istiyorum ki bizim insanların yaptıkları hileyi kullanayım gavurlara işimiz düşmesin diye istiyorum yoksa hile var sıkıntı değil![]()
A little patiencePls ADD NO RECOIL ONLY ))
bilgisayarın istersen 32 bin tl lik olsun bu hielde sıkıntı var her pc de donuyorhile acikken drop yiyorum surekli cozumu varmi yoksa normalmi gpu 1050 ti cpu i5 7300hq
start a game if you enter a gamehey guys i did everything in the video and the hack was working for me yesterday but now it just keeps saying Status: Loading and i left it for about 30 mins and still not working
i started and finished a game waiting for it to work and it just showed Loading message and didn't workstart a game if you enter a game
Çok saol mesajını yeni gördüm hata tada oymusEsed devre dışı dimi Esed dosyayı siliyor Esed kapatıp dene
Status Vm Ok Dedikten Sonra Kutucukları İşaretlemeden Oyuna Gir Oyuna Girdiğinde Status Vm Ok yazısı Kaybolduğunda Kutucukları İşaretle.merhaba butun kutuları işaretliyorum sol üsste kırmızı yazıda status vm ok yazıyor