Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1 ay daha sabret tho.
Qweqweqwe:Q:EWQE :D Kolay İş Sanıyorlar Tabi Kullanması Kolay ...
Post automatically merged:

hile kullanıyorsan ban yemeyi göze alacaksın zaten hilenin çeşidi olmaz ayrıca ben başka bir hile kullanıyorum yabancıların yapımı 2 sezondur yemedim ban aimde dahil sadece sekmeme açınca ban atıyorlar felan yani hileyi nasıl kullandığına bağlı biraz ben sadece istiyorum ki bizim insanların yaptıkları hileyi kullanayım gavurlara işimiz düşmesin diye istiyorum yoksa hile var sıkıntı değil :)
Yapamiyacakları Bişey Değil wolftü zamanında Adamlar Gold Hack Satıyorlardı Çok Pahalı Fiyatlara nader sağolsun el attı işe ve ekibi aynısını hatta daha iyisini yaptılar ücretsiz bi şekilde tabi reklam onayını saymassak suan yok ama :D Hepsinin Çalıştıgı Bir İşi Var Belkide Bulmuşlardır Bilemiyorum ...
Post automatically merged:

Pls ADD NO RECOIL ONLY ))
A little patience

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile acikken drop yiyorum surekli cozumu varmi yoksa normalmi gpu 1050 ti cpu i5 7300hq

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hey guys i did everything in the video and the hack was working for me yesterday but now it just keeps saying Status: Loading and i left it for about 30 mins and still not working

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Have the same problem, started game\hack many times, left it for hours, but no effect. It becomes yesterday, today i randomly launched the hack and it worked, but in an hour - again no effect :C

UPD: dont know, if there's any logic, but i started application first, then PUBG, then clicked on Dword hack and now it worked. Hope, that not for a while:D

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi açtığım an oyun 20-25 fps e düşüyor normalde 60 fps alıyorum bunun bir çözümü yok mu?

Üye
7 HİZMET YILI
Siyah ekran sorunu alıyorum. Hileyi 1 haftadır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım ama bugün oynadığımda siyah ekran sorununu almaya başladım. Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hilede her hangi gibi bir sorun problem yaşamıyorum ama güncellenmesi şart arkadaşlar
Siyah ekran sorunu almıyorum
Performance Mod ta açıyorum siz onla açamıyorsanız bi öyle deneyim derim ben size.
Status VM OK Oluyor Ondada problem yaşamıyorum.
Donma kasma çok az oluyor abartılcak tarzda değil.

Hile İle Alakalı Sorunlar Ve istekler:
İtem Esp
Vehicle Esp
Bomba Atıldığı zaman uyarı versin bombayı göstersin Kaç sn sonra patlayacağını göstersin.
Kutucukların Güncellenmesi lazım 3d çizim gelebilir.
Düşman ile benim aramdaki mesafe yazan sayıların büyümesi şart okumak için ekranın içine giriyorum.
Adam koşuyor vs. yazıları da büyümesi şart.
Önemli : Araba ile giderken Radar Sistemi Ve Düşmanların Gözükmemesi. !!!
İlgilenirseniz sevinirim .

İyi Forumlar Dilerim..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
merhaba butun kutuları işaretliyorum sol üsste kırmızı yazıda status vm ok yazıyor

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba butun kutuları işaretliyorum sol üsste kırmızı yazıda status vm ok yazıyor
Status Vm Ok Dedikten Sonra Kutucukları İşaretlemeden Oyuna Gir Oyuna Girdiğinde Status Vm Ok yazısı Kaybolduğunda Kutucukları İşaretle.
İYİ FORUMLAR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...