Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
i'm having black screen when memory hack get load
Untitled.jpg

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla, çok report yemezsen banlanmıyorsun. Yani daha hilede aimbot olmadığı için sadece ESP kullanarak çok riske girmezsin diye düşünüyorum. Ben Plat V ye kadar sorunsuz geldim. Ama yinede ESP kullandığını çok belli etme (maçta bazı adamlarla karşılaşıyorum, ESP kullandıklarını apaçık ortaya koyuyorlar).

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güncelleme geldi hala çalışıyor mu yada ban atar mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Belli Etmessen Yok
Post automatically merged:

Bildiğim kadarıyla, çok report yemezsen banlanmıyorsun. Yani daha hilede aimbot olmadığı için sadece ESP kullanarak çok riske girmezsin diye düşünüyorum. Ben Plat V ye kadar sorunsuz geldim. Ama yinede ESP kullandığını çok belli etme (maçta bazı adamlarla karşılaşıyorum, ESP kullandıklarını apaçık ortaya koyuyorlar).
Ben As ım şuan bi sıkıntı yok

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun güncellendi hile de güncellenicek mi ?

Hilenin ban riski var mı şuanda ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hilede no recoil olması gerekiyor ve durum bilgiler çok ufak görünüyor adamın mesafesi zor görülüyor ayrıca hile çoğu zaman yer göstermiyor çok sorunlu çok basit olmuş özellikleri çok kısıtlı

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
hilede no recoil olması gerekiyor ve durum bilgiler çok ufak görünüyor adamın mesafesi zor görülüyor ayrıca hile çoğu zaman yer göstermiyor çok sorunlu çok basit olmuş özellikleri çok kısıtlı

No recoil garanti ban sebebidir. En ufak hafıza değişikliği tetiklenmesi ban yedirtir.

okay when its coming out

We don't know yet. All of us are waiting for it :(

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile şuan bence oldukça iyi, sadece kasma ve oyunun ortasında iken bazen gidiyor hile. Bu sorunlar kalksa çok iyi olur, aimbot falan hiç gerek yok.

Üye
7 HİZMET YILI
Hayırlı akşamlar ben hack ı açınca siyah ekran oluyor oyun hilleyi kapayınca oyun geri geliyor yardım edebilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
sıyah ekran yıyenler masa ustu sag tık kişisellestir tıklayın wındows 7 orjınal tema secıp deneyın bırde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...