Üye
i'm having black screen when memory hack get load
okay when its coming outInstead of sending comment, you could read the post. Cheat will be upgraded soon. Wait patiently please.
Post automatically merged:
It doesn't work properly because of new update of game. Just Wait for new update of cheat.
Bildiğim kadarıyla, çok report yemezsen banlanmıyorsun. Yani daha hilede aimbot olmadığı için sadece ESP kullanarak çok riske girmezsin diye düşünüyorum. Ben Plat V ye kadar sorunsuz geldim. Ama yinede ESP kullandığını çok belli etme (maçta bazı adamlarla karşılaşıyorum, ESP kullandıklarını apaçık ortaya koyuyorlar).ban riski varmı
Belli Etmessen Yokban riski varmı
Ben As ım şuan bi sıkıntı yokBildiğim kadarıyla, çok report yemezsen banlanmıyorsun. Yani daha hilede aimbot olmadığı için sadece ESP kullanarak çok riske girmezsin diye düşünüyorum. Ben Plat V ye kadar sorunsuz geldim. Ama yinede ESP kullandığını çok belli etme (maçta bazı adamlarla karşılaşıyorum, ESP kullandıklarını apaçık ortaya koyuyorlar).
hilede no recoil olması gerekiyor ve durum bilgiler çok ufak görünüyor adamın mesafesi zor görülüyor ayrıca hile çoğu zaman yer göstermiyor çok sorunlu çok basit olmuş özellikleri çok kısıtlı
okay when its coming out
Güncelleme hile sonra her şey normal olacak beklemek zorunda bunun için giderдобрый вечер, я взломать я открыл игру, черный экран, что hille, очень быстро игра возвращается, вы можете помочь
diğer kullanıcılarda waal hack çalışıyor arastırdıgıma göre :/Güncelleme hile sonra her şey normal olacak beklemek zorunda bunun için gider