Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
oyun esnasında arada kapanıyor sebebi ne olabilir acaba yeni sezon başlangıcından beri süregelmekte bu durum

Üye
7 HİZMET YILI
sıteye gırıs saglanıyor dıyo ve sıteye gırıyo ondan sonra performans mod evet hayır gekıyodu evet dıyodum hıle acılıyodu sımdı perfonmans mod gelmıyo ve hıle acılımıyo neden

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaslar hılelı oynamak ısteyenler eklesın PUBG KULLANICI ADIM OsmanTuran372

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Malesef çok kötü daha iyisini yapbılırsınız öncelikle fps düşüşü yaşatıyor bunun çözülmesi lazım oynanmıyor ve SbyteVIP hilesi çok iyi önce ki ne kastırıyor neden çok göz alıyordu sızın hile bir garip lütfen geri sbyte hilesi gelsin o hile çokk iyiydi hiç kastırmıyordu seçeneklerı çoktu plssss görün bu yorumumu lütfen memory hackers sizin hileyi açmıyorum hatta hiç hile açmıyorum sbyte gittiğinden beri çünkü hepsi kötü ve fps düşürüyor @memoryhackers. @nader11ndeu #Speicher

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaslar hılelı oynamak ısteyenler eklesın PUBG KULLANICI ADIM OsmanTuran372

Üye
7 HİZMET YILI
Keşke item esp eklense. Bir de adamları bazen göstermeyi durduruyor bunlara el atarsanız çok seviniriz.
Post automatically merged:

Bir de keşke karşıdaki bot mu gerçek oyuncu mu onu da gösterse

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hile açılıyor fakat ekran simsiyah oluyor yardımcı olurmusnuz

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunu ben yaşamıyorum win 10 kullanıyorum win 7 de kullanan arkadaşlar yaşıyordur diye tahmin ediyorum
Arkadaşımda win7 kullanıyor onda açalım dedik aero yaptım siyah ekran gelıyor aero yapmıyorum status loading.. kısmında kalıyordu win8 veya üstü bi sürüm kullanın belki düzelir
Veya yeni güncellemeden sonra hatalar düzeltilir inşallah diye tahmin ediyorum güncelleme ne zaman gelicek belli değil açıklama yapılmadı ama güncellemede şart
ben kullanırken bazen gidip geliyor hile

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
siyah ekran nasıl kaldırabiliyoruz yardımcı olabilirmisiniz?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
windows 7 kullanıp siyah ekran hatası alan arkadaşlar için önerim aero enable diye program beyler. kesin çözüm ben öyle yapıyorum. win 7 de sorun var aero temasıyla ilgili. win 10 da da olur mu bilmem :)
düzelince bi geri dönüş yaparsanız sevinirim :))

edit ;
programı yönetici olarak çalıştırın ve pc kapandığında oda kapanıyor o yüzden açınca tekrar programdan açmanız gerek.
Bol hileler...

Üye
7 HİZMET YILI
Oyundaki userlerin nicki yazsa daha güzel olur bot mu gerçek player mi vs bir item esp si gelse yeterli olacaktır aimbot no recoil riskli bunlara gerek yok.

Üye
7 HİZMET YILI
Siyah ekran çözümü

Başlat menüsünden 'Çalıştır' açıyoruz oraya 'cmd' yazıp enter dıyoruz sonra çıkan ekrana 'net stop uxsms' yazıyoruz enter dıyıp sonra 'net start uxsms' yazıyoruz sorun ortadan kalkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...