Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
stopped working today morning. says States Loading..... disabled virus guard which is eset endpoint, no luck.. do u guys have the same problem/

Üye
7 HİZMET YILI
yep now its working again, after 3 pc restarts and clearing cash in game buddy and re login, SINCE ITS FREE NO COMPLAIN,,,, i just want to see if its not working,

i only use distance or health bar not always time to time,,,,

i had played 3 seasons and got in to ace under 200 matches fair, but now i encounter lot of hackers and cheaters with aimbot, some one cannot control his/her mouse should not play schooters, they shoud play chess or cards,,, haha

any way million thank go to developers..

there is a new kind of cheat in asia side , schooter sounds like Kar98, but actually they have a AWM in hand and it use aimbot too,, happened 2 times, but when inspect the enemy gun sounds AWM, this is creazy, they only use it in last rounds so single guy wipe out almost every one in last rounds.

SO BE AWARE OF KAR98 SHOTS in / they might actally be come from a AWM............

long live gamers,................

Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle elinize sağlık . ben oyunu acıyorum hileyi actıgımda ekran kararıyor hıleyı kapatıyorum ekran geri geliyor cozum nedir şimdiden cok tesekkür ederim . sistemim windows 7 ultimate

Üye
7 HİZMET YILI
beyler siyah ekranda kalıyor hile çözüm yolu bulan varmı yardım ederseniz sevinirim

Üye
7 HİZMET YILI
i7 işlemci ve windows 10 ile kasma yok.
eksik olarak
-mesafe yazısı çok ufak
-esp kutu çizgileri biraz daha ince olabilir.
-yalnızca arabayı başkası kullanırsa radar aktif kalıyor esp yine iptal.
-botlar için altında bot yazması iyi olurdu önceki VIP deki gibi.
-takım arkadaşları için hiç esp olmasa da olur.kafa karıştırıyor.
-daha düşük işlemciler için performans iyileştirilmesi yapılabilir.

bunlar dışında ben bir sorun görmedim. windows 7 deki siyah ekran hatası için bir fikrim yok. windows 10 a güncellemelerini tavsiye edebilirim ancak.
aimbot olayında tarafsızım olmazsa da beni bozmaz.

Ellerinize sağlık.

Windows 10 da açamıyorum virüs programını devre dışı bıraktım defenderi de kapattım ne yaptımsa açamadım yardımcı olabılır mısın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileye yeni özellikler gelecek mi? Mesala şuan kullanılmakta olan yabancı bir hiledeki gibi mermi, araç vs yerlerini gösterme, iskelet şeklinde düşmanı gösterme vs ?
Özellikle araç, mermi, silah yerlerini gösterme olsa güzel olur. Çinlilerin bir tane var böyle hilesi ama onlarda aim ve no recoilde olduğundan kullananlar daha çok göze batıyor, güven vermiyor doğrusu.

Üye
9 HİZMET YILI
yeni sezonla beraber 68 lw olan karakterim ban yendi yeni karakter actım mac ortasında ban yedi tekrar actım gine aynı sekilde ban yedim 1 gun içinde 3 4 tane hesabım banlanıyor
Hack te sadece 2d box acmama ragen ban yiyorum

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
hack work fine i have

Üye
7 HİZMET YILI
We’ll be back soon!
Sorry for the inconvenience but we’re performing some maintenance at the moment. we’ll be back online!
— MemoryHackers Team

Siteye bağlandığında böyle bir ekran geliyor 3 gündür, çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...