Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yeni sezonla beraber 68 lw olan karakterim ban yendi yeni karakter actım mac ortasında ban yedi tekrar actım gine aynı sekilde ban yedim 1 gun içinde 3 4 tane hesabım banlanıyor
Hack te sadece 2d box acmama ragen ban yiyorum
Hileli oyun dosyalarını yine kullanmaya devam ediyorsan belki ondan olabilir.Hesap gümleyince başka hesap açıp, oyunu temizden kurup temiz oynarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama Mac ban tarzı bir şey atarlarsa veya hdd veya anakarta vs atarlarsa çok uğraştırır.

Aim, no recoil tarzı şeyler zaten otomatik olarak karakterin verilerinde kendini belli ediyor.Onlar zaten baştan çerez niyetine banlanıyor.Adam, ben evin içindeyken beni dağdan vuruyor. Böyle bir ****** cocukluğu yoktur, itinayla banlattırmaktan başka seçenek kalmıyor.Bu hilelerin en fazla düşmanı gösterme,itemi gösterme kabul edilebilir,diğer türlüsüne her türlü karşıyım.

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
abi aimbot eklenecekmi ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hileye yeni özellikler gelecek mi? Mesala şuan kullanılmakta olan yabancı bir hiledeki gibi mermi, araç vs yerlerini gösterme, iskelet şeklinde düşmanı gösterme vs ?
Özellikle araç, mermi, silah yerlerini gösterme olsa güzel olur. Çinlilerin bir tane var böyle hilesi ama onlarda aim ve no recoilde olduğundan kullananlar daha çok göze batıyor, güven vermiyor doğrusu.
hJ33bnW.jpg

7iUy3ua.jpg

pJmDZrd.jpg

Hileye yeni özellikler eklenmesinden çok Leftspace optimizasyon üzerine uğraşıyor. Tabiki şuan bizim kullandığımız private versiyon olan hilemizde aimbot vs mevcut. Radar değişik ve optimizasyonlu. Optimizasyon işlemleri ve buglar tam bittiği zaman paylaşılacaktır zaten. Sağolsun Leftspace hile üzerinde bir aydır çalışıyor. Yeni menü tasarlandı vs bunlar hep uğraş gerektiricek şeyler. Ayriyetten beğenebileceğiniz birkaç yeni özellik ekledi. Mesela adam arkanızdayken crossunuzun altında işaret beliriyor, arkanızda düşman olduğunu anlayabiliyorsunuz. Ve yeni radar çok hoş. Cpu kullanımıda o denli düştü. Ayriyetten F6 tuşu eklendi ikinci oyunda yada uçaktan atladıktan sonra adamları çizmeyi bırakabiliyor, o yüzden F6 tuşuna bastığınızda yeniden çizmeye başlıyor. Bir aydır hile güncellenmedi diyen arkadaşlara bu fotoğraf yeter sanırım. Üzerinde duruluyor, çalışılıyor. Merak etmeyin ve leftspace ye teşekkür edin.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
just : loeading...loeading and loeading!!!? why this cheat not active? you dont have admin for anwser me?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hJ33bnW.jpg

7iUy3ua.jpg

pJmDZrd.jpg

Hileye yeni özellikler eklenmesinden çok Leftspace optimizasyon üzerine uğraşıyor. Tabiki şuan bizim kullandığımız private versiyon olan hilemizde aimbot vs mevcut. Radar değişik ve optimizasyonlu. Optimizasyon işlemleri ve buglar tam bittiği zaman paylaşılacaktır zaten. Sağolsun Leftspace hile üzerinde bir aydır çalışıyor. Yeni menü tasarlandı vs bunlar hep uğraş gerektiricek şeyler. Ayriyetten beğenebileceğiniz birkaç yeni özellik ekledi. Mesela adam arkanızdayken crossunuzun altında işaret beliriyor, arkanızda düşman olduğunu anlayabiliyorsunuz. Ve yeni radar çok hoş. Cpu kullanımıda o denli düştü. Ayriyetten F6 tuşu eklendi ikinci oyunda yada uçaktan atladıktan sonra adamları çizmeyi bırakabiliyor, o yüzden F6 tuşuna bastığınızda yeniden çizmeye başlıyor. Bir aydır hile güncellenmedi diyen arkadaşlara bu fotoğraf yeter sanırım. Üzerinde duruluyor, çalışılıyor. Merak etmeyin ve leftspace ye teşekkür edin.
Optimasyon olayı dediğiniz gibi daha önemli. Şuanki halinde normalde kasmayan oyun hile açınca özellikle çatışmada kasıyor, benim izlenimlerim cpu kullanımından yana.Masaüstünde iken kontrol ettiğimde oyundan daha fazla cpu kullanıyordu. Yinede emeği geçenlere çok teşekkürler, sayelerinde en azından hilelilere karşı çerez olmuyoruz.Bu konuda emekleri büyük.Aim,norecoil olayı bence kişiyi daha çok açık hedef yapıyor,çünkü istatisliklerden bazı sonuçlar elde edilebilir ama farklı hilelerde kullanılmıyor mu,kullanılıyor.Kullanmak veya kullanmamak tabi kişiye kalmış tabi. Umarım yeni sürüm kısa zamanda çıkar, yenilikler gecikse bile bu cpu optimasyonlu haliyle paylaşılsa çok güzel olurdu.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile fixlendi beyler hade geçmiş olsun. Bu gün 3 arkadaşım ban yedi 10 ar yıl.

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben henüz bana yemedim ama yöneticilerin açıklama yapması gerekir bu durumda fixlendi diye.
İlgilenmiyorlar

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hileli oyun dosyalarını yine kullanmaya devam ediyorsan belki ondan olabilir.Hesap gümleyince başka hesap açıp, oyunu temizden kurup temiz oynarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama Mac ban tarzı bir şey atarlarsa veya hdd veya anakarta vs atarlarsa çok uğraştırır.

Aim, no recoil tarzı şeyler zaten otomatik olarak karakterin verilerinde kendini belli ediyor.Onlar zaten baştan çerez niyetine banlanıyor.Adam, ben evin içindeyken beni dağdan vuruyor. Böyle bir ****** cocukluğu yoktur, itinayla banlattırmaktan başka seçenek kalmıyor.Bu hilelerin en fazla düşmanı gösterme,itemi gösterme kabul edilebilir,diğer türlüsüne her türlü karşıyım.

Burda ne işin var o zaman :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Burda ne işin var o zaman :D
Hileye karşı değilim, kontrolsüz güce karşıyım. :) Bende aim olsun, sen o kadar lootlan, uğraş, anında sen daha silahını çekmen hsden indireyim.Ne düşünürsün? :) Hile demek illa aim,no recoil vs değildir.Bak wall hack çok iyi mesala,buna ekipmanların yerini işaretleme vs ve optimasyon gelince tadından yenmez.Ama aimde olacak denildi artık,ben ne kadar istemesemde isteyenler var.O zaman merak ediyorum,buraya gelip beni hanginiz öldürüyor,hileden oyun oynanmayacak noktaya geltirdiler vs diye yazanları. :))

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i know how to fix black Screen Add Me On Discord Athar Hussain#7851

Üye
7 HİZMET YILI
Hileye artık bi güncelleme bi fix yapmayı düşünüyor musunuz? Arabaya binince adam göstermiyor, bazen durduk yere adam göstermeyi kapatıyor. Sizden aimbot vs istemiyoruz altı üstü bir esp botuna güncelleme yapıp fixliceksiniz ya çok mu zor bişey istiyoruz haftalardır?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hileye artık bi güncelleme bi fix yapmayı düşünüyor musunuz? Arabaya binince adam göstermiyor, bazen durduk yere adam göstermeyi kapatıyor. Sizden aimbot vs istemiyoruz altı üstü bir esp botuna güncelleme yapıp fixliceksiniz ya çok mu zor bişey istiyoruz haftalardır?
hak veriyorum birde kasıyor hile açınca sendede varmı bende hilesiz 60fps hile 20fps yapıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
my fps often to drop when im using this tricks, any help pls?
Post automatically merged:

my fps is 60, but when im using cheat its going drop too far like below 30 or even below 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...