Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Pubg son güncellemeden sonra hileyi açtığımda aşırı kasmalar yaratmaya başladı çözümü mevcutmudur açaba¿

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile işlemciye çok fazla yük bindiriyor fena halde kastırıyor bi el atarmısınız dword ekibi

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileye karşı değilim, kontrolsüz güce karşıyım. :) Bende aim olsun, sen o kadar lootlan, uğraş, anında sen daha silahını çekmen hsden indireyim.Ne düşünürsün? :) Hile demek illa aim,no recoil vs değildir.Bak wall hack çok iyi mesala,buna ekipmanların yerini işaretleme vs ve optimasyon gelince tadından yenmez.Ama aimde olacak denildi artık,ben ne kadar istemesemde isteyenler var.O zaman merak ediyorum,buraya gelip beni hanginiz öldürüyor,hileden oyun oynanmayacak noktaya geltirdiler vs diye yazanları. :))
Kesinlikle sana katılıyorum.
Şu oyunda esp dışında diğer hileleri (aimlock,no recoil vb) açmayı saçma buluyorum.
Aimbot açınca ne zevk alıyorlar anlamıyorum bütün işi programın yapması ne tat verici düşünüyorum.,
Hem oyunu kendinden soğutuyor (Başkalarının da aimbot kullanması)
Hem de vakit kaybından başka işlevi yok

Üye
7 HİZMET YILI
hile açılıyor tıklıyorum ama oyunda olmuyor yardımcı olurmusunuz hiç bşy oyunda calısmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile açılıyor tıklıyorum ama oyunda olmuyor yardımcı olurmusunuz hiç bşy oyunda calısmıyor
kardeş ilk oyunda lobiye geliceksin sonra hileyi başlatıcaksın başladıktan sonra bi uygulama açılacak ordan istediğini aç sonra oyuna dön o uygulamayı kapatmadan başlat oyunu bu kadar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler hıle fıx yememış bıldırım yıyınce ban yıyosunuz fazla kıl almayın ban yemezsınız :)

Üye
7 HİZMET YILI
Got it working after multiple restart. Start the cheat once you are in the lobby and it should be working fine

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "BıgDable, post: 956149, member: 1369652"] loading article in windows7 wonder how I'll fix [/ QUOTE]
download window 7 64bit make a boot and restart pc go boot option open usb delete /c / fromate drive install now

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileli clan kuruyoruz 3-4 arkadaş gelmek isteyen özelden yazsın +18 yaş üstü olursa iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ban yedim diyenler oluyor son durum nedir kullanılabilir mi hala?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...