Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elinize Sağlık
Post automatically merged:

Gayet iyi calısıyor

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
f+6 çözümünüzü denedim hatta bir kaç kez tekrarladım fakat esp ve aimbot hala çalışmamakta güvenlik duvarlarınıda engelledim

Üye
7 HİZMET YILI
loading status yazıyo cmde de sonra işlenmeyen özel durum diyo hata veriyo nasıl olacak

Üye
7 HİZMET YILI
loading status yazıyo cmde de sonra işlenmeyen özel durum diyo hata veriyo nasıl olacak

Üye
7 HİZMET YILI
Status Loading yazısı geliyor yazı gitmiyor hileleri aktifleştirdiğimde çalışmıyor ne yapmam gerekir Windows 10/64 Bit .

Üye
7 HİZMET YILI
suanda hıleyı acınca oyun donuyor oylece kalıyo hıc bır seye tıklanmıyo sende boyle bır sorun varmı suan. yenı oldu bendede

Moderatörün son düzenlenenleri:
Makinist
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
beyler guest olarak gırıyorum sureklı ban atıyor çözum bılen varmı daha ılk oyunda 3 kısı öldurdum oyundan attı ban yedım

Üye
7 HİZMET YILI
@LeftSpace hocam hıle acıldıgı an oyun takılıyo ve oylece kalıyor ekranda felan hıc bır seye tıklanmıyor. uzun sure bekledım yınede gelmedı. neden boyle oluyor acaba

Üye
7 HİZMET YILI
Sir How to Fix the error : Status Loading
change the language of you emulator (not the game language) from your settings to Turish. It should work.

status loading te kalıyor hile şuan çalışmıyor malesef
Emulator dili Ingilizce ise calismaz turkce yapman lazim. Veya emulatorun kendisini update yap.

bro I can't use the hack (1.1) it gets stuck on the loading what I can do
Change your Emulator language settings to Turkish and make sure your Emulator is up to date.
Keep up the good work fellow 9 year old <3

Üye
7 HİZMET YILI
Are you gonna update this hack anytime soon? Waiting for aimbot and performance improvement

Üye
7 HİZMET YILI
change the language of you emulator (not the game language) from your settings to Turish. It should work.

Emulator dili Ingilizce ise calismaz turkce yapman lazim. Veya emulatorun kendisini update yap.

Change your Emulator language settings to Turkish and make sure your Emulator is up to date.
Keep up the good work fellow 9 year old <3

thank u

bro, I changed the emulator language to Turkish and I tried more than 5 times but no results (I wait more than 5 min and I try again)

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çalıştırdığım an ekran simsiyah oluyo kapattımmı düzeliyo Yardımcı olurmusunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...