Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
merhaba memoryhackers ekip r3 hilesinde ben hata alıyorum calısmayı durdurdu bakbilirmisiniz fotoraf bu
1957736c0d6.png

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile kendi kendine kapanıyor kaba tabirce kafasına göre kapanıyor sebebi nedir

Üye
7 HİZMET YILI
thank u
Post automatically merged:

bro, I changed the emulator language to Turkish and I tried more than 5 times but no results (I wait more than 5 min and I try again)
Make sure that the emulator is up to date. My emulator kept showing its up to date but it wasnt just today i uninstalled the emulator and reinstalled it and changed it to Turkish. And now its working. You can try it if you want, if you do try it pls let me know what happend.

Üye
7 HİZMET YILI
Buna da şükretmek lazım diğerleri ban yediriyor teşekkür ederim.

Üye
7 HİZMET YILI
Hello guys , after launching the hack it gives an error "first start the game" but in fact i launched the game first then hack , Pls help me !

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hıle nasıl çalışıyor anlat da yapalım bro ben defender kapatsam da rar dan çıkar dedıgım anda sılınıyor dc de resım de paylaştım ekran resmin de net anlaşılır sanırım sorunum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben win10 kullanıyorum virüs programlarını kapatınca oluyor. Bendede önceden hata veriyodu şimdi bi sorun yok.

iş de ben de onu anlamadım ben kapatmadan aylarca kullandım bugun bır baktım sılmıs ındırım dedım daha tıkladıgım da dosyadan cıkarmaya musade etmeden sılıyor anlamadım gıttı o kadar zaman defender açıkken saatlerce kullandım bir şey olmadı sımdı ne oldu anlamadım neyse tekrar deneyeceğiz artık eyvallah

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
açılsa kurulsa kullanacağız defender kapattım neler yaptım arkadaş yok olmuyor bugun bısıler oldu buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...