gameloop dostumEmulator programınız nedir ? mumu mu ?
aynen dostum oyun oynanmaz hale geliyor hilesiz oynamaya başladım bu yüzdenYa aynen hileyi açınca kasıyor bende aldırış etmiyorum ama gerçekten bazen oyun çöküyor tekrar açmak zorunda kalıyorum
gameloop adamımEmulator hangısı
8 GB RAM 4 GB EKRAN KARTI AMD RYZEN 5 VE GTX 1050 Tİ OYUNLARI GAYET AKICI ŞEKİLDE OYNUYORUM SADECE HİLEYİ AÇINCA KASMA YAŞIYORUMpc özelliklerini at benim eski pcde öyleydi yeni aldım
sende sorun yazılımsal bendede sistem nerdeyse aynı8 GB RAM 4 GB EKRAN KARTI AMD RYZEN 5 VE GTX 1050 Tİ OYUNLARI GAYET AKICI ŞEKİLDE OYNUYORUM SADECE HİLEYİ AÇINCA KASMA YAŞIYORUM
dostum oyunu hileyi açınca sadece kasarak oynuyorum . Sistemsel yada yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum ultra ayarlarda oynuyorum çoğu oyunu ve gram kasmıyor pcsende sorun yazılımsal bendede sistem nerdeyse aynı
kardeşim hile ile çakışan bi yazılım antivirüs v.s olmalıki kasıyor bende kasmiyor hd de bide oynuyorumdostum oyunu hileyi açınca sadece kasarak oynuyorum . Sistemsel yada yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum ultra ayarlarda oynuyorum çoğu oyunu ve gram kasmıyor pc
bilmiyorum dostum artık neden kaynaklanıyor eski sürümde böyle birşeyle karşılaşmıyodum açıkcasıkardeşim hile ile çakışan bi yazılım antivirüs v.s olmalıki kasıyor bende kasmiyor hd de bide oynuyorum
Kanka aynı sorun bende de var hatta az önce yetkililere söyledim aga az daha banlayacaklardı beni bende anlamadım. Oyunu hileyle açınca kasma oluyor maalesef aynı sorun benimde başımda.Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?