Çözüldü Pubg Mobile Dword hack hakkında [kasma sorunu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ya aynen hileyi açınca kasıyor bende aldırış etmiyorum ama gerçekten bazen oyun çöküyor tekrar açmak zorunda kalıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence sistemsel fark olabilir die dusunuyorum bende kullanıyorum hileyi acarken 5 saniye felan oluyor ama sonra sorunsuz oynuyorum

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yes it happens to me too I have 8gb of ram and even like that from the start it freezes I think it's a question of configuration you have to find the right parameters adapted to your pc

ɴᴇ ᴍᴜᴛʟᴜ ᴛᴜʀᴋᴜᴍ ᴅɪʏᴇɴᴇ ☪ ✅⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✅
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kasma sorununun hileyi acınca gıdıyormu anlamadım ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum oyunu hileyi açınca sadece kasarak oynuyorum . Sistemsel yada yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum ultra ayarlarda oynuyorum çoğu oyunu ve gram kasmıyor pc
kardeşim hile ile çakışan bi yazılım antivirüs v.s olmalıki kasıyor bende kasmiyor hd de bide oynuyorum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz
Kanka aynı sorun bende de var hatta az önce yetkililere söyledim aga az daha banlayacaklardı beni bende anlamadım. Oyunu hileyle açınca kasma oluyor maalesef aynı sorun benimde başımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...