İki tane öneride bulundum, takıldığınız bir hata kelimesi midir?Ne büyük hata yapmışız ya hile 1.5 yıl sonra detect yedi, tüh bak napıcaz şimdi.
Ben hilemi kullanır geçerim, gerisi beni zerre alakadar etmez diyen zihniyete yönlendirmek istiyorsanız o ayrı.
Ama ozamanda hilenin zevki çıkmazki isteyen istediği gibi abartabilir zevkine göre hilenin amacı o zatenSonu yine diğer hileniz gibi olmasın, mağlüm ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar çabuk patlıyor.
Yapabilir misiniz bilmiyorum ama şöyle bir şey yaparsanız belki bunun akıbeti diğeri gibi olmaz.
1.Hileye en az Süper üye ve üstü ulaşabilir olmalı.
2.Her bir üye hesabına kayıtlı aylık 2 hesap ile oynama hakkı tanınmalı. Program açılınca hem sitedeki hesabının adını hemde oyundaki hesabın ıd kayıt altına almalı. Sitedeki adına aylık 2 hak vermeli. Böylece ayda 2 hesap banlatan kişi o ayı daha hile açamadan kapamak zorunda kalır. Böylece hileyi trafik canavarı gibi kullanmaktan çekinecek, tabiri caizse hilenin xxx çıkarmayacak, dikkat çekmeyecek ve uzun ömürlü olacaktır. Ha yapılır mı, neden olmasın. Koskoca firmanın oyuna hile yapan insanlar için bu basit bile kalır.
Aynı hataları tekrar yaparsanız diğer hileyle aynı sonu paylaşır, diye düşünüyorum.
Tüm forum üyelerine merhaba, bugün uzun zamandır beklediğiniz duyuruyu yapmak için buradayım. Yeni Pubg Mobile hilemizin yakında sizlerle olacağını bildirmekten gurur duyuyoruz.
Yeni hackimizin yapımı birkaç gün önce başladı ve şu ana kadar tamamlanan özellik listesi şu şekilde:
Hile henüz yapım aşamasında ve ban testlerinden geçtiği için bitmiş halini paylaşmak yerine öncelikle sizlerle güncel versiyonu paylaşacağız ve eğer hack ile ilgili herhangi bir sorun olmazsa arka planda geliştirmeye devam edeceğiz.
- Name Esp (Bot ve Oyuncu)
- Mesafe Esp
- sağlık
- Esp Mesafe Limiti
Hack'in ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir bilgi yok ancak bu ay sonuna kadar yayınlamayı umuyoruz.
Saygılarımla, memoryhackers.org - yönetim.
[/BİR ŞEYİN ÖNCEDEN REKLAMI]
Şuanda o abartanların yüzünden paralı hilelerin üzerimizde dans etmesine şahit oluyoruz.yeni emulatör hilesi kodlanıyor
Post automatically merged:
Hocam aimbotta gelsin lütfen
Post automatically merged:
Ama ozamanda hilenin zevki çıkmazki isteyen istediği gibi abartabilir zevkine göre hilenin amacı o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?