Duyuru PUBG Mobile DWORD Hack Official Details

Did the new developments excite you?

• Yes

Oy: 245 95.3%
  • No

Oy: 12 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    257
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne büyük hata yapmışız ya hile 1.5 yıl sonra detect yedi, tüh bak napıcaz şimdi. :thonkie:
İki tane öneride bulundum, takıldığınız bir hata kelimesi midir? :) Geçende bir konuda ne dediniz, adamlar siteyi ve hileyi yakından izliyor; güncelliyoruz tekrar detect oluyor. İnsanda güncelleme şevki bırakmıyorlar, diye. İşler bu noktaya gelmiş, koskoca firma sizi izler duruma gelmişse bir yerde hata var demektir. Siz kabul etseniz de etmeseniz de. O hatada hileyi her üye olana kolayca açmanızda, kullanıcı sayısının artmasının akabinde firmanın dikkatini çekmesinde olduğunu görüyoruz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Yine böyle herkesin kolay erişebileceği şekilde sunulmasıyla aynı şeyler tekrarlar ve daha çabuk olacağını düşündüğüm için yazdım. Biz gene sıfırlarız, baştan yazarız derseniz eyvallah. Amacım sitede zaman geçiren, belli bir sinerji ve emek harcayanla sırf hileden faydalanmak için gelen, üye olanın ayrı tutulması. Sebep, artan kullanıcı sayısına bağlı hilenin banlatma olasılığının artmasında. Uygulayıp uygulamak zaten size kalmış, ben söz hakkımı kullanarak fikir sundum sadece.
Konuya yapılan yorumlara alaylı imalar yapacaksanız neden yorumları açtınız onu da anlamlandıramadım. En azından buraya gelip fikirini belirtenlere, sağduyulu olun lütfen. Ben hilemi kullanır geçerim, gerisi beni zerre alakadar etmez diyen zihniyete yönlendirmek istiyorsanız o ayrı.
Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
işten yorgun döndüm bu haberi görünce moralim yerine geldi usta :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İşte bu güzel bir haber teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
İnşallah üye grubu onaylı üye olup da 2 güne dt olmaz :D

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yeni emulatör hilesi kodlanıyor
Post automatically merged:

Hocam aimbotta gelsin lütfen

Sonu yine diğer hileniz gibi olmasın, mağlüm ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar çabuk patlıyor. :)
Yapabilir misiniz bilmiyorum ama şöyle bir şey yaparsanız belki bunun akıbeti diğeri gibi olmaz.

1.Hileye en az Süper üye ve üstü ulaşabilir olmalı.
2.Her bir üye hesabına kayıtlı aylık 2 hesap ile oynama hakkı tanınmalı. Program açılınca hem sitedeki hesabının adını hemde oyundaki hesabın ıd kayıt altına almalı. Sitedeki adına aylık 2 hak vermeli. Böylece ayda 2 hesap banlatan kişi o ayı daha hile açamadan kapamak zorunda kalır. Böylece hileyi trafik canavarı gibi kullanmaktan çekinecek, tabiri caizse hilenin xxx çıkarmayacak, dikkat çekmeyecek ve uzun ömürlü olacaktır. Ha yapılır mı, neden olmasın. Koskoca firmanın oyuna hile yapan insanlar için bu basit bile kalır.

Aynı hataları tekrar yaparsanız diğer hileyle aynı sonu paylaşır, diye düşünüyorum.
Ama ozamanda hilenin zevki çıkmazki isteyen istediği gibi abartabilir zevkine göre hilenin amacı o zaten

Son düzenleme:
MY MOM SAYS I AM SPECIAL
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sounds good and what an excited news!!! Anxiously waiting for the new update. Thank you memoryhacker's team. I just want to ask one question, Do we need to install new windows for the upcoming new update or we can stay with the current windows? Hoping for the kind response from your side. Thanks once again :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tüm forum üyelerine merhaba, bugün uzun zamandır beklediğiniz duyuruyu yapmak için buradayım. Yeni Pubg Mobile hilemizin yakında sizlerle olacağını bildirmekten gurur duyuyoruz.

Yeni hackimizin yapımı birkaç gün önce başladı ve şu ana kadar tamamlanan özellik listesi şu şekilde:
  • Name Esp (Bot ve Oyuncu)
  • Mesafe Esp
  • sağlık
  • Esp Mesafe Limiti
Hile henüz yapım aşamasında ve ban testlerinden geçtiği için bitmiş halini paylaşmak yerine öncelikle sizlerle güncel versiyonu paylaşacağız ve eğer hack ile ilgili herhangi bir sorun olmazsa arka planda geliştirmeye devam edeceğiz.

Hack'in ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir bilgi yok ancak bu ay sonuna kadar yayınlamayı umuyoruz.

Saygılarımla, memoryhackers.org - yönetim.

A6Du59I.png

MRXfaS5.png

[/BİR ŞEYİN ÖNCEDEN REKLAMI]

ellerine sağlık hocamm

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yeni emulatör hilesi kodlanıyor

Hocam aimbotta gelsin lütfen

Ama ozamanda hilenin zevki çıkmazki isteyen istediği gibi abartabilir zevkine göre hilenin amacı o zaten
Şuanda o abartanların yüzünden paralı hilelerin üzerimizde dans etmesine şahit oluyoruz. :) Sende konuda çok şikayette bulundun ama bir türlü güncelleme alamadı hile, aslında alıyormuş ama tekrar fixliyorlarmış. Bir konuda admin yazmıştı. Şu bir gerçek, bu tarz oyunlar hile ile zevkli oluyor. Lakin uzun süre stabil hile kullanmak için abartılmaması gerekiyorsa bunu da kabul etmemiz gerekiyor. Bende isterim herkes istediği gibi kullansın hileyi ama öyle olunca cıvkı çıkıyor, adamlar hilenin kaynağına kadar geliyor, yakından izliyorlar işte. Haftalar sonra tekrar başka hile gelmiş, şahsen aynı durumun olmasını istemem.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aim yerine sadece ESP bile yeter de artar bile, emeğinize sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tnkq so much sir m very happy to hear that because i lost my all accounts due to 10 years ban i hope it will be safe right.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
iam excited

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
allahıma şükürler olsun gerçeken lazımdı böyle bir hile umarım güzel bir hile olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...