Duyuru PUBG Mobile DWORD Hack Official Details

Did the new developments excite you?

• Yes

Oy: 245 95.3%
  • No

Oy: 12 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    257
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaslar mıllet ban attıyor dıyor. bana nıye atmıyor.cunku sadece radar acık.hehehhehehe.tavsıye ederım.bı arada hıle geldıyın gunden belı oynuyorum. az once 12 kıl aldım. ama sadece radar.onumde arkamda adam oldunu bılmek bana yetıyor.sıdetle tabsıye edıyorum.bu arada mumyalı.spor arabalı 12 yukseltılmıs sılah buz akm 5 sevye dusunun.ve korkmadan oynuyorum.cunku bellı etmıyorum.adam sesını duymadıgım surece nısan otarafa donmuyorum.durbunle kesınlıkle acınca nokta adama bakmıyorum.durbunun + baska yere bakıyor ben sagına soluna bakıyorum.ban yuye yıye ogrendık.saygılar.
Post automatically merged:

use spoofer.ac guest account play 5 games with it.onsan then open your registered account .and just use radar esp

use spoofer.ac guest account play 5 games with it.onsan then open your registered account .and just use radar esp

Radar sadece arkandaki adamlarımı gösteriyor

Donator
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
we are waiting and so excited for new hack strategy

The weak fear the shadows
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
looks good for me

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Safe mod hile geliyor herkes umarım her sezon fatih olur :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Radar sadece arkandaki adamlarımı gösteriyor
200 mt 360 derce adam gosterıyor.hıleyı actnızda sadece radar ektıf edeceksınız.esp.yı acın en uSte yazıyor zagten.onu tikle.ve asahıdan confıgde .yanı kaydet.bırde sılah yerlerı acık.baska hıc bır sey acmayın.otomatıkmen safe oynuyorsunuz.ve ınanankı.kesınlıkle ban yok.eger bır kere ban yedıysenız.mutlaka gmeloop ıd deyıstırın.ve mısafır hesapla 5 el oynayın.sonra maın hesaba dırek gecıs yapın.ıanankı cok saglam.SAYGILAR.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
200 mt 360 derce adam gosterıyor.hıleyı actnızda sadece radar ektıf edeceksınız.esp.yı acın en uSte yazıyor zagten.onu tikle.ve asahıdan confıgde .yanı kaydet.bırde sılah yerlerı acık.baska hıc bır sey acmayın.otomatıkmen safe oynuyorsunuz.ve ınanankı.kesınlıkle ban yok.eger bır kere ban yedıysenız.mutlaka gmeloop ıd deyıstırın.ve mısafır hesapla 5 el oynayın.sonra maın hesaba dırek gecıs yapın.ıanankı cok saglam.SAYGILAR.
aimbot açsak ban veriyormu?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Windows 10 Pro 20H2 yükledim iki gündür oynuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
onaylı uye ve ustu olmazsa .onune gelen uye olur.hıleyı kulanmak ıcın .sıteyede bır faydaları olmaz.hılenınde boku cıkar.bu arada aım boot kaldırırdsanız.daha ıyı olur.tam safe olur.gonul rahatlıyla herkez kulanır.ban yemekten ıyıdır.
bencede biraz ugrasmak lazım ama sıkıcı onaylı uye olmak aimbot olmadan safe oynanır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rank sistenini çok yüksek yapmayın ne olur :=(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...