Onaylı Üye
eline sağlık kral heycanla bekliyoruz
try it?I want to try it
arkadaslar mıllet ban attıyor dıyor. bana nıye atmıyor.cunku sadece radar acık.hehehhehehe.tavsıye ederım.bı arada hıle geldıyın gunden belı oynuyorum. az once 12 kıl aldım. ama sadece radar.onumde arkamda adam oldunu bılmek bana yetıyor.sıdetle tabsıye edıyorum.bu arada mumyalı.spor arabalı 12 yukseltılmıs sılah buz akm 5 sevye dusunun.ve korkmadan oynuyorum.cunku bellı etmıyorum.adam sesını duymadıgım surece nısan otarafa donmuyorum.durbunle kesınlıkle acınca nokta adama bakmıyorum.durbunun + baska yere bakıyor ben sagına soluna bakıyorum.ban yuye yıye ogrendık.saygılar.
Post automatically merged:
use spoofer.ac guest account play 5 games with it.onsan then open your registered account .and just use radar esp
use spoofer.ac guest account play 5 games with it.onsan then open your registered account .and just use radar esp
200 mt 360 derce adam gosterıyor.hıleyı actnızda sadece radar ektıf edeceksınız.esp.yı acın en uSte yazıyor zagten.onu tikle.ve asahıdan confıgde .yanı kaydet.bırde sılah yerlerı acık.baska hıc bır sey acmayın.otomatıkmen safe oynuyorsunuz.ve ınanankı.kesınlıkle ban yok.eger bır kere ban yedıysenız.mutlaka gmeloop ıd deyıstırın.ve mısafır hesapla 5 el oynayın.sonra maın hesaba dırek gecıs yapın.ıanankı cok saglam.SAYGILAR.Post automatically merged:
Radar sadece arkandaki adamlarımı gösteriyor
aimbot açsak ban veriyormu?200 mt 360 derce adam gosterıyor.hıleyı actnızda sadece radar ektıf edeceksınız.esp.yı acın en uSte yazıyor zagten.onu tikle.ve asahıdan confıgde .yanı kaydet.bırde sılah yerlerı acık.baska hıc bır sey acmayın.otomatıkmen safe oynuyorsunuz.ve ınanankı.kesınlıkle ban yok.eger bır kere ban yedıysenız.mutlaka gmeloop ıd deyıstırın.ve mısafır hesapla 5 el oynayın.sonra maın hesaba dırek gecıs yapın.ıanankı cok saglam.SAYGILAR.
bencede biraz ugrasmak lazım ama sıkıcı onaylı uye olmak aimbot olmadan safe oynanıronaylı uye ve ustu olmazsa .onune gelen uye olur.hıleyı kulanmak ıcın .sıteyede bır faydaları olmaz.hılenınde boku cıkar.bu arada aım boot kaldırırdsanız.daha ıyı olur.tam safe olur.gonul rahatlıyla herkez kulanır.ban yemekten ıyıdır.