alt + tab yap orda acılıyoHerşeyi normal olarak oyunu açıyorum sonra loaderi açıp hileyi yüklüyorum siteye giriyor işlem bitiyor fakat hile ekrana gelmiyor. Yardım edecek birisi var mı ?
dostum özelden ataRMISIN Bİ EXEYİBeyler o hilenin exe' si bende var fakar serial istiyor , serial ' i kırabilecek varsa lütfen ulaşsın
O kadar kolay değil dostum.HİLE AKTİF ÇALIŞŞASA ŞUANKI HİLE GÜZEL DEGİL MESAFEYİ YANLIS SOLUYOR AIM ALMIYOR DAHA BİRCOK SEY VAR GEC AÇILIYOR ESKİ HİLE DAHA GÜZELDİ Bİ ONCEKİ HİLEYİ GETİRİN YETKİLİLER!!!
kardeşim millet sadece hile için burda değil ben yani sıkı bi pubg oyuncusu değilim ama oynadım hilesizde iyi bir user olabilirsin tabi o bilek varsa tabigüzel çözüm diyorsun da, işin ''da'' kısmı var. hile istemeyen insan buraya yorum yapmaz, ayrıca senin bu söylemini de pek inandırıcı bulamadım dostum..
Beyler o hilenin exe' si bende var fakar serial istiyor , serial ' i kırabilecek varsa lütfen ulaşsın
Biraz geç gelebiliyor bekle biraz olmassa senin pc de sıkıntı varkardesim hile acilmyor alt+tabda hile ekrani var ama oyunda bir sey yok