Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmeye karar verdim. Konumuza gelelim hile hakkında sorunlar yaşadığınızı gördüm yardımcı olmak için böyle bir konu açmaya karar verdim.
-- Client Sorunu ve Çözümü --
MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.
-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --
DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.
-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --
Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)
Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.
-- Client Sorunu ve Çözümü --
MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.
-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --
DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.
-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --
Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)
Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.
Son düzenleme: