PUBG Mobile Dword Hile Sorunları Ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmeye karar verdim. Konumuza gelelim hile hakkında sorunlar yaşadığınızı gördüm yardımcı olmak için böyle bir konu açmaya karar verdim.

-- Client Sorunu ve Çözümü --

MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.

-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --

DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.

-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --

Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)

Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmeye karar verdim. Konumuza gelelim hile hakkında sorunlar yaşadığınızı gördüm yardımcı olmak için böyle bir konu açmaya karar verdim.

-- Client Sorunu ve Çözümü --

MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.

-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --

DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.

-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --

Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)

Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.
Benim Hile açılıyor ama ne silah yerleri gözüküyor ne çizgiyle adamları gösteriyor. yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...