PUBG Mobile Dword Hile Sorunları Ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmeye karar verdim. Konumuza gelelim hile hakkında sorunlar yaşadığınızı gördüm yardımcı olmak için böyle bir konu açmaya karar verdim.

-- Client Sorunu ve Çözümü --

MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.

-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --

DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.

-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --

Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)

Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,hile güncellendikten sonra oyunda ara sıra fps düşüşleri yaşamaya başladım 5-6 ya kadar düşüyor fps.Bu tarz bir sorun yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi ?

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba güncellenen yeni hile DwordTeam VIP hilesi ekranda kalıyor gitmiyor oyun esnasında f6 ya dahi bastığımda gitmiyor orda kalıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Siyah ekran hatası için Tencent Game Buddy ayarlarından Opengl veya Opengl+ işaretlesin o zaman düzeliyor fakat benim kafamı kurcalayan Akıllı Modda 60 FPS alırken Diretix, Diretix+, Opengl, Opengl+ ayarlarını seçince FPS 20'ye düşüyor. Ben bunu Akıllı Modda oynamak istiyorum fakat hile açık veya kapalı farketmez siyah ekran hatası alıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
selamün aleyküm . Benim sorunum win7 ultimate 64 bit yükledm formatta hileyi açiyorum menü geliyor ama hile çalişmiyor net fremework full seri yükledim yine sorun ayni yardımcı olursaniz sevinirim

Üye
6 HİZMET YILI
programım çalışmıyor, başlattığımda bir mesaj verdim LS FlatPM çalışmayı durdurdu, lütfen bunu nasıl çözebileceğimi söyle

Üye
7 HİZMET YILI
gamelop güncellemesinden sonra sadece radar görünüyor esp item esp falan çalışmıyor hile aktif olmuyor acdığım halde nedir çözümü

Üye
6 HİZMET YILI
gamelop güncellemesinden sonra sadece radar görünüyor esp item esp falan çalışmıyor hile aktif olmuyor acdığım halde nedir çözümü

bende
Post automatically merged:

bende

programım çalışmıyor, başlattığımda bir mesaj verdim LS FlatPM çalışmayı durdurdu, lütfen bunu nasıl çözebileceğimi söyle
bende

merhaba güncellenen yeni hile DwordTeam VIP hilesi ekranda kalıyor gitmiyor oyun esnasında f6 ya dahi bastığımda gitmiyor orda kalıyor
bende

radar sadece

ne yapmeliyim

calisiyor ama radar sadece

nasil?

bakliyorum ?

tamam mi ?

Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar dword hack çalışıyor mu sizde ? benım radar ve Kısı sayısı gosterıyor araba ıtem gorme felan gostermıyor hıle de mı sorun var? iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...