Virüs girmiş bilgisayarına IObit Systemcare 11 'i indirip temizle bilgisayarınıdowlanda basıyom ınternet sayfası ınıyor aga
aynı sorunu bende alıyorum sabah açtığımda çalışıyordu ama şimdi çalışmıyorhile açılıyor ama çalışmıyor radar falan geliyor ama çalışmıyor
Benımde aunı sekılde hata verıyor ne olcak bu böyle yafasm proxy 32 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olun lütfen
bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
aynı hatayı bende alıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakın bi ya böyle kalıyor napıcam
Aynı sorun bendede war lakin bir türlü çözemedım yapmadıgım sey kalmadı ne olucak bu böyle help meArkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar . Ben Sürekli Olarak Fasmproxy.32 Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum . Söylenen Visuallerin Tamımını İndirdim Olmadı , Başka Yerden İndirdim Yine Olmadı , İndirip Tek Tek Kurdum Olmadı . FASMPROXY.32 Hatasını Gideremiyorum . Bu Sebeple Hile Aktif Hale Gelmiyor . Rica Ediyorum Birisi Bana Yardımcı Olabilirmi ? Bu Durum Canımı Çok Sıkıyor .
Post automatically merged:
Not : Oyunum Güncel !
ustam kolay gelsin herşeyi yaptim hile açılıyor radar kutusu geliyor ama adamlar yani hile çalışmıyor tw versem bakarmısınızHileyi yönetici olarak çalıştırmayı dene veya Driver Booster kur ordaki sistem programlarını yükle sorunun çözülür olmazsa eğer Discord'dan yardım etmeye çalışırım.
Sorununu biraz daha açık bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim.ustam kolay gelsin herşeyi yaptim hile açılıyor radar kutusu geliyor ama adamlar yani hile çalışmıyor tw versem bakarmısınız
hile hatasız açılıyor kutucuklar radar herşey geliyor fakat oyunda aktif olmuyor yani hile çalışmadıHileyi yönetici olarak çalıştırmayı dene veya Driver Booster kur ordaki sistem programlarını yükle sorunun çözülür olmazsa eğer Discord'dan yardım etmeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?