Süper Üye
Aynısını bende yapıyorum legiti biraz zorlaştırıyor böyle bir kodlama imkani varsa umarım gelir.Evet bazen duvar arkasındakine sıkıyorum yanlışıkla
kanka birazcık buna dikkat ettim hesabım ban yemedi gerçekten diğer hesabım bunun yüzünden ban yemişti+Aynısını bende yapıyorum legiti biraz zorlaştırıyor böyle bir kodlama imkani varsa umarım gelir.
Ban yediyor mu hile bilgi verebilir misin banaPubg mobile dword hilesi için diger oyunlardaki chams gibi özellik eklenebilir mi?. Adamlar dağın arkasında olduğunda arkasında mı önünde mi anlayamıyoruz oda biraz legiti engelliyor. Skeleton da öyle mesela dağ arkasından da normal gözüküyor legiti biraz bozuyor gibi. İskeleti kapattıgımda da adamların metre yazısı adamın tam vücudunun üstüne geliyor mesela adamı göremiyorum. Chams gibi bir özellik gelebilir mi öyle bir kodlama imkani var mı? Şuana kadar hiçbir hilede görmedim sanırım gelirse de ilk olur. Ve aşırı legit olur.
Legit oynarsan yedirmiyor dostum. ama duvardan adamlara gidip ateş etmeye çalışıp bakarsan her türlü yersin.Ban yediyor mu hile bilgi verebilir misin bana
Hmm anladım eyw yani bazı hileler var sadece açtık tan bir saat sonra sistem otomatikman algılıyor ve ban atıyor ondan dedimLegit oynarsan yedirmiyor dostum. ama duvardan adamlara gidip ateş etmeye çalışıp bakarsan her türlü yersin.
Hile ud dostum suanda belli etmedigin surece yemezsin ama sen yine de garantiye al maininde oynama ben oyle yapiyorum.Hmm anladım eyw yani bazı hileler var sadece açtık tan bir saat sonra sistem otomatikman algılıyor ve ban atıyor ondan dedim
Win 11 stabil değil belki çalışırwin11 de çalışırmı
Tamam bu sözünü dinlicem çünkü ban yemek istemiyorumHile ud dostum suanda belli etmedigin surece yemezsin ama sen yine de garantiye al maininde oynama ben oyle yapiyorum.
inşallah gelirPubg mobile dword hilesi için diger oyunlardaki chams gibi özellik eklenebilir mi?. Adamlar dağın arkasında olduğunda arkasında mı önünde mi anlayamıyoruz oda biraz legiti engelliyor. Skeleton da öyle mesela dağ arkasından da normal gözüküyor legiti biraz bozuyor gibi. İskeleti kapattıgımda da adamların metre yazısı adamın tam vücudunun üstüne geliyor mesela adamı göremiyorum. Chams gibi bir özellik gelebilir mi öyle bir kodlama imkani var mı? Şuana kadar hiçbir hilede görmedim sanırım gelirse de ilk olur. Ve aşırı legit olur.
umarım gelir çünkü adamları düzgün şekilde görmeden kaya arkasına ateş ediyoruzPubg mobile dword hilesi için diger oyunlardaki chams gibi özellik eklenebilir mi?. Adamlar dağın arkasında olduğunda arkasında mı önünde mi anlayamıyoruz oda biraz legiti engelliyor. Skeleton da öyle mesela dağ arkasından da normal gözüküyor legiti biraz bozuyor gibi. İskeleti kapattıgımda da adamların metre yazısı adamın tam vücudunun üstüne geliyor mesela adamı göremiyorum. Chams gibi bir özellik gelebilir mi öyle bir kodlama imkani var mı? Şuana kadar hiçbir hilede görmedim sanırım gelirse de ilk olur. Ve aşırı legit olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?