Aimbot'u kullanmak güvenli midir?sekmeme hilesi eklenmeli yada aimbot hilesinin daha çok gelişmesi gerek aim botu zayıf buldum biraz
bi tanesi 10 yıl yedim dedi drworddan az onceArkadaşlar Pubg Mobile oynarken Dword hilesini kullanıyorum. Hile güzel kullanışlı şuana kadar ban yemedim sadece ESP oynuyorum. Ama bence Car ve İtem esp de eklenirse EzPubgM de ki gibi çok daha güzel olur ve İpad Görüş ve Chams eklenirse emülatör de en çok kullanmak istediğim 2 hile çok güzel olur. Ama yine de ellerinize sağlık ama yapabilirseniz böyle bir şey hem çok kişi için de yararlı olur, MemoryHackers farkı olur...
katılıyorumkalabalık fazla ses yapar o yüzden az olsun öz olsun temiz ban atmayan olsun daha iyi
sadece ıpad wıew gelse yeterlı hocam benceArkadaşlar Pubg Mobile oynarken Dword hilesini kullanıyorum. Hile güzel kullanışlı şuana kadar ban yemedim sadece ESP oynuyorum. Ama bence Car ve İtem esp de eklenirse EzPubgM de ki gibi çok daha güzel olur ve İpad Görüş ve Chams eklenirse emülatör de en çok kullanmak istediğim 2 hile çok güzel olur. Ama yine de ellerinize sağlık ama yapabilirseniz böyle bir şey hem çok kişi için de yararlı olur, MemoryHackers farkı olur...
Hocam zaten istediklerim legit oynattıran şeyler ipad wiev ve chams gelse yeter herkese. Aimbot a falan gerek yok.sadece ıpad wıew gelse yeterlı hocam bence
esp yeter bence hem rısk en aza ınıyor
İpad görüş eklenmez hocam ban riskini yükselticeği için. Ve oyun ayarlarında 3.şahış kamera açısını artırabilirsin.Arkadaşlar Pubg Mobile oynarken Dword hilesini kullanıyorum. Hile güzel kullanışlı şuana kadar ban yemedim sadece ESP oynuyorum. Ama bence Car ve İtem esp de eklenirse EzPubgM de ki gibi çok daha güzel olur ve İpad Görüş ve Chams eklenirse emülatör de en çok kullanmak istediğim 2 hile çok güzel olur. Ama yine de ellerinize sağlık ama yapabilirseniz böyle bir şey hem çok kişi için de yararlı olur, MemoryHackers farkı olur...
Acilen 2.5 güncellemesi ve iskelet gelmeliArkadaşlar Pubg Mobile oynarken Dword hilesini kullanıyorum. Hile güzel kullanışlı şuana kadar ban yemedim sadece ESP oynuyorum. Ama bence Car ve İtem esp de eklenirse EzPubgM de ki gibi çok daha güzel olur ve İpad Görüş ve Chams eklenirse emülatör de en çok kullanmak istediğim 2 hile çok güzel olur. Ama yine de ellerinize sağlık ama yapabilirseniz böyle bir şey hem çok kişi için de yararlı olur, MemoryHackers farkı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?