Uzman Üye
Bu hilenin itemlerinin renklerini değiştirebilmenin bir yolu varmı. örneğin 3xkask,yelek,çanta ve m416 siyah ve görnek bazen imkansız oluyor. bunların rengini nasıl değiştirebiliriz.
kardeşim hileyikullanmıyorum ama lite hilesinden ve eeski mobile hilelerinden bilgimi söyleyim en iyi siyah da görürsünBu hilenin itemlerinin renklerini değiştirebilmenin bir yolu varmı. örneğin 3xkask,yelek,çanta ve m416 siyah ve görnek bazen imkansız oluyor. bunların rengini nasıl değiştirebiliriz.
yok siyahta gözükmüyor keskin silahlar kabak gibi ben beyaz parlıyorkardeşim hileyikullanmıyorum ama lite hilesinden ve eeski mobile hilelerinden bilgimi söyleyim en iyi siyah da görürsün
yazılar zaten siyah onuda getirirsek hiç gözükmez ayrıca bide o açıldımı oyunu göremeyiz her yerde item varyazıların arkasına siyah bi panel getirme seçeneği vardı sanırsam onu açarsan daha rahat görebileceğini sanıyorum
tam opak bir siyah olmuyor zaten knkm yarı saydam bi siyah oluor bende göremiyordum önceden ama onu açtıktan sonra eskiye nazaran daha iyi gözüktü denemekten zarar gelmez bi dene olmadı geri kaldırırsın krdşmyazılar zaten siyah onuda getirirsek hiç gözükmez ayrıca bide o açıldımı oyunu göremeyiz her yerde item var
tamam denerim de bunun mutlaka bi yolu vardır diye düşünüyorum sonuçta birileri buna renk vermiştam opak bir siyah olmuyor zaten knkm yarı saydam bi siyah oluor bende göremiyordum önceden ama onu açtıktan sonra eskiye nazaran daha iyi gözüktü denemekten zarar gelmez bi dene olmadı geri kaldırırsın krdşm
hiç olmadı hileyi yapan Adama mesaj atarsın yardımcı olacaktır mutlakatamam denerim de bunun mutlaka bi yolu vardır diye düşünüyorum sonuçta birileri buna renk vermiş
zaten yapan Adamın ismi hilenin üzerinde yazıyor mesaj atarsın artık. İyi Forumlarevet cok önmeli bencede ya aslında yapanlar bi değiştirse süper olr
orda bulursan özelden mesaj atabilirsin linkinibencede youtubeden bakabilirsin
no bro you cant change it is defaultBu hilenin itemlerinin renklerini değiştirebilmenin bir yolu varmı. örneğin 3xkask,yelek,çanta ve m416 siyah ve görnek bazen imkansız oluyor. bunların rengini nasıl değiştirebiliriz.