- Yasaklandı
Yav millet ban yiyince güvenlik amaçlı kaldırıldıya arkadaşlar aimbota ne oldu ex seçeneği tek kaldı ondada 360 derece dönüyor. daha dün int vardı iyi çalışıyordu
Post automatically merged:
ya arkadaşlar aimbota ne oldu ex seçeneği tek kaldı ondada 360 derece dönüyor. daha dün int vardı iyi çalışıyordu
benım hesap ban yedı nasıl gerı açarız
Hilide sorun yaşayan varmı sabitleme ucuyor.
pubg lite çıkacakmış beyler dogru mu
Onunda hilesi çıkarAimbot ile ilgili her şey bu konuda mevcuttur. İyi forumlar
Hile olarak algılanan hesaplar geri alınmıyor.
Ayarları bu konudan yapabilirsiniz. İyi forumlar..
Evet Pubg Lite yaklaşık 15 Gün sonra tanıtılacak ve girişler için Test servarlar oluşturulacak diye duyum var.
Onunda hilesi çıkar
Acaba lite steam versiyonunu aratırmıŞimdiden Memory Hackers çalışmalarına başladı zaten.
Acaba lite steam versiyonunu aratırmı
Ben mobili lite değişmem açık netLite zaten biraz küçültülmüş versiyonu çoğu özellik Lite'da da olacak. Biraz optimizasyon ve grafik olarak geride kalabilir. Bu da gayet normal çünkü sunacağı boyut gerçekten Pubg Battleground'dan kat kat düşük.
Ben mobili lite değişmem açık net![]()
enable aero.am i the only one using memoryhacker in pubgm blackscreen after active the cheat ?
enable aero.
insert ile gui yi açarsınarkadaşlar hilenin özellikleri hangi tuşla açılıyor aimbot esp fln
aktif üye olman gerekir mesaj atman için@huseyin727272 knk sana özelden ulaşmaya çalışıyorumda sitede yeniyim bana özelden birşey yazarmısın gözüksün![]()