benimle aynı. Ben birkaç maç oynadı ve biri 7-8 öldürmek oldu, sonra aniden lobide ve yasaklandı. bazı insanlar bunun spector'dan kaynaklandığını söylüyor.bende ilk olarak aimle oynadım ikinci maçın ortasında ban yedim dün ban yedikten sonra yeni hesap açtım sadece wh ile oynadım 11/12 kill adım ban yemedim bakalım bugün ne olacak
kardeşim bende öyle düşünüyorum düşürdüğüm takım ya da adam izledi reportladı muhtemelenbenimle aynı. Ben birkaç maç oynadı ve biri 7-8 öldürmek oldu, sonra aniden lobide ve yasaklandı. bazı insanlar bunun spector'dan kaynaklandığını söylüyor.
Sana da attımbanada atsana özelden bende bi bakayım
ilk defa kullanmıyorum hileyi as fatih kastım hileyle ama dünden beri ban atıyor kaç hesaba girdiysem 4 aylık ban yedim yani benden kaynaklı değiladamın üstüne doğru koşarsan anlarlar zaten vurulan kişi izliyor seni öldükten sonra
dikkatli oynaması sadece esp kullanıyorum hiç aimbot kullanmadım ama 4 ay ban yedim yani bir hesapta olsa hadi neyse ama kaç hesap açtıysam banlandım yani benden kaynaklı değil hilede bir durum var anlamadım gittidikkatli oynarsanz bişey olmuyor
aynen anti ban olan için onaylı üye olman lazımilla onaylı üye mi olmam lazım yeni hileyi aktif etmek için
forumda 50 msj atmadan olmuyor zannedersemaynen anti ban olan için onaylı üye olman lazım
yeni versiyonda anti ban yazıyor ban yiyeceğimizi zannetmiyorum ona göre ayarlanmıştırYeni 2.8 versiyounda ban yiyen olmadı değil mi ?
kardeşim YENİ HİLEYİ KULLANDIN MI ?m cevap yazman gerekiyor onaylı üye olman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?