SayronX
Onaylı Üye
okadar fazla emulator donma yapmaması lazım bende çok fazla o tür donmalar olmuyor onun içinrica ediyorum bu sefer ki güncellemeyi gameloop 7.1 beta için yapın artık 90 fps desteği geldi oyunumuz daha az kasacaktır daha az donmalar takılmalar yaşayacaktır millet çoktan geçti o sürüme geçti kullanıyor biz hala sırf hilede bütün adamlar gözükmesi için 4.4 te takılıp duruyoruz neden 7.1 için uyumlu yapmak istemiyorsunuz yani bu 4.4 te ne varki anlamış değilim zart zurt donup duruyor zaten emulatör
nekadar süre ban yedin onuda desene2. maçta ban yedımsadece esp de 2 3 ozellık acıktı
hilede antiban bulunmamaktadır. Açıklama eskiye aitBeyler bir sorum olucak antibanı nasıl aktif edicem hileyi açarken önüme hiçbir şey çıkmıyor varmı bi ayarı onun bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Hayırarkadaslar bu hıleyı ızleme moduyla .yanı cıft ekran hıle kulana bılırmıyız.
Ainti ban diye birşey yok dostum.Beyler bir sorum olucak antibanı nasıl aktif edicem hileyi açarken önüme hiçbir şey çıkmıyor varmı bi ayarı onun bilenler cevaplarsa çok sevinirim
çalışıo mu şu andawallhack mükemmel ya
Post automatically merged:
wallhack mükemmel ya
dediğin doğru çünkü bende 5. günü banlanmıştım aim ile oynamıştım sürekliaha ban yedim ama yan hesapta dikkatli kullanmak lazım hepsini aktif etmiyeceksin 1 hafta sonra banı verdiler: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?