Acaba Nasıl Oluyorbende hiçbir şekilde hileyi yapamadım
Acaba Nasıl Oluyorbende hiçbir şekilde hileyi yapamadım
hayır search gameloop yazdıgına göregameloop harici olmuyor mu ?
reis nasıl yapıyoruz hileyihocam yapamadım ya radar gözüküyor esp çalışmıyor dediğiniz gibi yükledim uygulamaları
Post automatically merged:
hayır search gameloop yazdıgına göre
Eskiyi yükle sıkıntısız oynaGameloop 7.1 versiyonda çalışmıyormu çünkü benim 7.1 Versiyonda bende çalışmıyor çünkü forumda 7.1de çalışmıyor dediler doğrumu ona göre eski versiyon yükleyeceğim?
ben 7.1 le oynuyorum o yüzden olmadı sanırım eski sürümlerle çalıştığını söylüyor arkadaşlar da bende bilemedimreis nasıl yapıyoruz hileyi
normalde nasıl yapılıyokiben 7.1 le oynuyorum o yüzden olmadı sanırım eski sürümlerle çalıştığını söylüyor arkadaşlar da bende bilemedim
kardeş nasıl yapılıyor yaEskiyi yükle sıkıntısız oyna
hocam yapamadım ya radar gözüküyor esp çalışmıyor dediğiniz gibi yükledim uygulamaları
Waiting for action yazısında kalıyor, çözümü nedir ?
reis hile nasıl yapılıyor yaf6 ya bas bikaç kez gelir esp arada bir oyun içinde de gidiyor gelene kadar f6 ya basıp yenile 2 3 defadan sonra gelir
oyunu aç lobby e gel sonra mhloaderi çalıştır waiting for action yazar sonra siteye gelip oyunu bul ve load de o sayfada hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz tarzı yazı çıkar sonra oyuna dön biraz bekle gelecektir eğer gelmezse birkaç kez f6 ya bas yine olmazsa bilmiyorum bende o şekilde açılıyor.reis hile nasıl yapılıyor ya
web sayfasını kapat tekrar yükle ye bas düzeliyor...hocam waiting for action'da takılıp kalıyor status fail diyor bir çözümü varmıdır acaba ?
evet ben çalıştıramadım 7.1 de ama 4.4 de çalışıyorGameloop 7.1 versiyonda çalışmıyormu çünkü benim 7.1 Versiyonda bende çalışmıyor çünkü forumda 7.1de çalışmıyor dediler doğrumu ona göre eski versiyon yükleyeceğim?