Onaylı Üye
me too done same mistake of reinstalling. and automatically updated to gameloop 7.1 so this cheat doesn't work on it. I think developer will definitely update this cheat for 7.1 version also.No bro, unfortunately, I made that mistake too, I deleted the game and even installed it again, it doesn't happen many times, it still installs the latest version now I can't cheat
Tqvm... ur a life saverUpdated for 1.3.****
Ekli dosyayı görüntüle 61649
seni de anlıyorum haklısın ama oyuna güncelleme gelince biz hileninde son sürüme göre yapılacağını düşündük ve oyunu güncelledik bikere ve şimdi geri çekmek istesek bile çekemiyoruz yani tekrardan 4.4 yapamıyoruz setuptan kursak bile 7.1 betayı son sürümü kuruyor ben ve bu hatayı yapan birçok arkadaş mağdur kaldık bu durumdan ötürü hilenizi kullanamamaktayız buna bir çare üretilmesini isteriz aksi takdirde birdaha hilenizi hiçbir zaman kullanamayızBeta sürümler stabil olmuyor o yüzden ona bakmıyorum
sistemi geri yükle deneseni de anlıyorum haklısın ama oyuna güncelleme gelince biz hileninde son sürüme göre yapılacağını düşündük ve oyunu güncelledik bikere ve şimdi geri çekmek istesek bile çekemiyoruz yani tekrardan 4.4 yapamıyoruz setuptan kursak bile 7.1 betayı son sürümü kuruyor ben ve bu hatayı yapan birçok arkadaş mağdur kaldık bu durumdan ötürü hilenizi kullanamamaktayız buna bir çare üretilmesini isteriz aksi takdirde birdaha hilenizi hiçbir zaman kullanamayız
vpn kullanmadan giriş yapın.Hile enject olmuyor bi türlü sebebi nedir ? uygulamayı başlatın hatası alıyorum ?
Post automatically merged:
load /pi fail curly_easy_perform gibi hatalar alıyorum 1 -2 saat önce sorunsuz çalışıyordu
vpn kullanmadan giriş yapın.Hile enject olmuyor bi türlü sebebi nedir ? uygulamayı başlatın hatası alıyorum ?
Post automatically merged:
load /pi fail curly_easy_perform gibi hatalar alıyorum 1 -2 saat önce sorunsuz çalışıyordu
7.1 için bakıcam ama söz veremem.seni de anlıyorum haklısın ama oyuna güncelleme gelince biz hileninde son sürüme göre yapılacağını düşündük ve oyunu güncelledik bikere ve şimdi geri çekmek istesek bile çekemiyoruz yani tekrardan 4.4 yapamıyoruz setuptan kursak bile 7.1 betayı son sürümü kuruyor ben ve bu hatayı yapan birçok arkadaş mağdur kaldık bu durumdan ötürü hilenizi kullanamamaktayız buna bir çare üretilmesini isteriz aksi takdirde birdaha hilenizi hiçbir zaman kullanamayız
Eline sağlık şimdiden, kolay gelsinvpn kullanmadan giriş yapın.
vpn kullanmadan giriş yapın.
7.1 için bakıcam ama söz veremem.
hile çalışmıyor ki ne si güzelGüzel görünüyor.
mis gibi hile en çok bu hileyi seviyorum radar özelliği var aimi harika inşallah olur yoksa kullanamayacağız birdahahile çalışmıyor 7.1 de yazmayın daha güncellenince haber verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?