Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
No bro, unfortunately, I made that mistake too, I deleted the game and even installed it again, it doesn't happen many times, it still installs the latest version now I can't cheat
me too done same mistake of reinstalling. and automatically updated to gameloop 7.1 so this cheat doesn't work on it. I think developer will definitely update this cheat for 7.1 version also.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile enject olmuyor bi türlü sebebi nedir ? uygulamayı başlatın hatası alıyorum ?
Post automatically merged:

load /pi fail curly_easy_perform gibi hatalar alıyorum 1 -2 saat önce sorunsuz çalışıyordu

Son düzenleme:
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Beta sürümler stabil olmuyor o yüzden ona bakmıyorum
seni de anlıyorum haklısın ama oyuna güncelleme gelince biz hileninde son sürüme göre yapılacağını düşündük ve oyunu güncelledik bikere ve şimdi geri çekmek istesek bile çekemiyoruz yani tekrardan 4.4 yapamıyoruz setuptan kursak bile 7.1 betayı son sürümü kuruyor ben ve bu hatayı yapan birçok arkadaş mağdur kaldık bu durumdan ötürü hilenizi kullanamamaktayız buna bir çare üretilmesini isteriz aksi takdirde birdaha hilenizi hiçbir zaman kullanamayız

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
seni de anlıyorum haklısın ama oyuna güncelleme gelince biz hileninde son sürüme göre yapılacağını düşündük ve oyunu güncelledik bikere ve şimdi geri çekmek istesek bile çekemiyoruz yani tekrardan 4.4 yapamıyoruz setuptan kursak bile 7.1 betayı son sürümü kuruyor ben ve bu hatayı yapan birçok arkadaş mağdur kaldık bu durumdan ötürü hilenizi kullanamamaktayız buna bir çare üretilmesini isteriz aksi takdirde birdaha hilenizi hiçbir zaman kullanamayız
sistemi geri yükle dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hi

I installed the visual c and NetFramework 4.6.1

Works on the gameloop 4.4 but does not work on the gameloop 7.1 beta, what's the solution?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile enject olmuyor bi türlü sebebi nedir ? uygulamayı başlatın hatası alıyorum ?

load /pi fail curly_easy_perform gibi hatalar alıyorum 1 -2 saat önce sorunsuz çalışıyordu
vpn kullanmadan giriş yapın.

vpn kullanmadan giriş yapın.
7.1 için bakıcam ama söz veremem.

Üye
5 HİZMET YILI
i will try to use Everytime in this hack.But,Very Very problem face in hack.File Failed,Error:10k Something.when hack loaded,but do not show Enemy&Enemy location and nothing work.this problem heavly face in a recent moment time.but,i try to solve this problem,then nothing solve it.plz this hack problem fix it and solve it .them,other people easly use in hack and trust it.my language skill is not quality full,but ,i know it!

Gülebildiğin kadar mutlusun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pubg ban sistemi saçma yemiyorum ya
Kaliteli hile

Üye
7 HİZMET YILI
1615480956983.png

Help me pls.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...