Üye
sil yüklearkadaşlar lutfen yardımcı olun emulatordeyım oyunu guncelleyemıyorum
komple sil %appdata% den dosyaları sil tekrar yükle iyi forumlar.arkadaşlar lutfen yardımcı olun emulatordeyım oyunu guncelleyemıyorum
nasıl çalışıyor kardeşim açılmasıyla kapanması bir oluyor garip bir durum bizede anlat o zaman aydınlat bizi.bende bi sıkıntı yok. gayet çalışıyor
reis bulamadım %appdata% de pubg daja demın kaldırıo yukledım olmadı dedıgın yerdede silinecek dsoyayı bulamıyorum.komple sil %appdata% den dosyaları sil tekrar yükle iyi forumlar.
kardeş sen tencent komple kaldır uygulamlardan pubg siliyor oto sonra tekrar kur tencent pubg indirmeni isticek oto olarak güncel indirir zatenreis bulamadım %appdata% de pubg daja demın kaldırıo yukledım olmadı dedıgın yerdede silinecek dsoyayı bulamıyorum.
0.12 neaynen kardeşim eskisi çok güzeldi biz eski dwordumuzu istiyoruz @nader11ndeu @LeftSpace
kardesım aynı sıkıntı bende de vardı virüs programını tamamen kaldırdım oldu ana neden arka planda hack i kıtlıyor olması dene bakalım dönersın gerıcmd ekranı geliyor loading plugins diyor sonra uzun satırlarla dolu beyaz renkli yazılar çıkıyor hile otomatik kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?