Üye
arkadaşlar lutfen yardımcı olun emulatordeyım oyunu guncelleyemıyorum
sil yüklearkadaşlar lutfen yardımcı olun emulatordeyım oyunu guncelleyemıyorum
komple sil %appdata% den dosyaları sil tekrar yükle iyi forumlar.arkadaşlar lutfen yardımcı olun emulatordeyım oyunu guncelleyemıyorum
nasıl çalışıyor kardeşim açılmasıyla kapanması bir oluyor garip bir durum bizede anlat o zaman aydınlat bizi.bende bi sıkıntı yok. gayet çalışıyor
reis bulamadım %appdata% de pubg daja demın kaldırıo yukledım olmadı dedıgın yerdede silinecek dsoyayı bulamıyorum.komple sil %appdata% den dosyaları sil tekrar yükle iyi forumlar.
kardeş sen tencent komple kaldır uygulamlardan pubg siliyor oto sonra tekrar kur tencent pubg indirmeni isticek oto olarak güncel indirir zatenreis bulamadım %appdata% de pubg daja demın kaldırıo yukledım olmadı dedıgın yerdede silinecek dsoyayı bulamıyorum.
0.12 neaynen kardeşim eskisi çok güzeldi biz eski dwordumuzu istiyoruz @nader11ndeu @LeftSpace
kardesım aynı sıkıntı bende de vardı virüs programını tamamen kaldırdım oldu ana neden arka planda hack i kıtlıyor olması dene bakalım dönersın gerıcmd ekranı geliyor loading plugins diyor sonra uzun satırlarla dolu beyaz renkli yazılar çıkıyor hile otomatik kapanıyor