Ustat doğru konuya parmak bastın az önce pc reset attım düzeldimBir çok arkadaşımızda program hatası veya ESP aim gibi kombinasyonlarin çalış madigi söylendi ve bir kaç arkadaşlarla bunun üzerinde araştırma yaparken bu hataların % 80 bi oranı oyunu kaldırıp tekrardan kurduktan sonra çözüldüğünü farkettim sizde bu yöntemi deniyebilirsiniz
+1 bende de aynısı oluyor mor yazılar geliyor ama hile gelmiyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBU EKRANDAN sonra bişe gelmiyor
5 defa oyunu sildim yükledimBir çok arkadaşımızda program hatası veya ESP aim gibi kombinasyonlarin çalış madigi söylendi ve bir kaç arkadaşlarla bunun üzerinde araştırma yaparken bu hataların % 80 bi oranı oyunu kaldırıp tekrardan kurduktan sonra çözüldüğünü farkettim sizde bu yöntemi deniyebilirsiniz
he dected not work admin 1.1 Dword Deletewhere dword hack 1.1 ? please in English language
Sorry its not possible you want to use new hack R3 Beat Versionwhen can it be used again?
Loaderi silip güvenlik duvarları ve defenderi kapat tekrardan indirip konuda verilen Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin. yazısında verilen linke tıklayıp programı kurun5 defa oyunu sildim yükledim
''playing is up to data LSP_aimbot.dll '' bunun gibi 4 tane *.dll hatası geliyor hile açılmıyor pubg 12.0 yüklü şuanda w7 64bit sorun neden kaynaklı anlamadım.
what is main problem ur main lates version hackI can't use the latest version because it always fails, do you have a solution?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?