Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir çok arkadaşımızda program hatası veya ESP aim gibi kombinasyonlarin çalış madigi söylendi ve bir kaç arkadaşlarla bunun üzerinde araştırma yaparken bu hataların % 80 bi oranı oyunu kaldırıp tekrardan kurduktan sonra çözüldüğünü farkettim sizde bu yöntemi deniyebilirsiniz
Ustat doğru konuya parmak bastın az önce pc reset attım düzeldim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aim kullanan arkadaslar hileyi aim siz kullanın arkadasların hesapları hep gıttı aim yuzunden ama hile on numara calısıyor ellerıne saglık emegı gecen arkadasların calısmıyor dıyen arkadaslar sıstemınızde sıkıntıdan dolayı calısmıyor caba gosderıp ugrasırsanız hıle aktıf bır sekılde butun foksıyonları calısıyor admın ellerıne saglık

Üye
7 HİZMET YILI
Bir çok arkadaşımızda program hatası veya ESP aim gibi kombinasyonlarin çalış madigi söylendi ve bir kaç arkadaşlarla bunun üzerinde araştırma yaparken bu hataların % 80 bi oranı oyunu kaldırıp tekrardan kurduktan sonra çözüldüğünü farkettim sizde bu yöntemi deniyebilirsiniz
5 defa oyunu sildim yükledim
''playing is up to data LSP_aimbot.dll '' bunun gibi 4 tane *.dll hatası geliyor hile açılmıyor pubg 12.0 yüklü şuanda w7 64bit sorun neden kaynaklı anlamadım.

Üye
7 HİZMET YILI
hello all ... I hope you are doing well, and I am very grateful for what you have provided to us ...

But the hack does not work and I will explain it as follows:

The list appears but there is no radar or esp nor aim bot .... i press f6 but without any benefit ... i re-try the hack as many times as possible i succeed once but after i close the game and play back to zero point ...

I downloaded all the required software but did not succeed ... so what is the problem? Please help in this

Üye
7 HİZMET YILI
5393277763
sorun yyaşayan arkadaşlar ekleyebilirsiniz oyundan yardımcı olmaya çalışırım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile menüsü bir türlü gitmiyor oyun ekranından,inserte basıyorum yine olmuyor,çözümünü bilen var mı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
plugin leri download ladıktan sonra hiçbirşey gelmiyor eski hile sorunsuz çalışıyordu

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
5 defa oyunu sildim yükledim
''playing is up to data LSP_aimbot.dll '' bunun gibi 4 tane *.dll hatası geliyor hile açılmıyor pubg 12.0 yüklü şuanda w7 64bit sorun neden kaynaklı anlamadım.
Loaderi silip güvenlik duvarları ve defenderi kapat tekrardan indirip konuda verilen Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin. yazısında verilen linke tıklayıp programı kurun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile çalışıyor ama fps çok düşürüyor kasma sorunu cıkıyor ortaya neden böyle ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...