Sorunsuz çalışıyor As oldum ben bu hile ileson güncellemeden sonra büyük ihtimalle fix yedi hile ama halledilir diye düşünüyorum yeni bir güncelleme gelene kadar hileye anladıgım kadarıyla calısmaz
dc verırmısınHile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim
Not : Win 10 !
yapamıyorumdaHile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim
Knk bana bi yardımcı olur musunHile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim
memmorty bende inik başka ne yapmm gerek windows defenderde devre dısı dio bende ama hilwe acmıyor yineeeLoader MemoryUI olarak indirdiğin şey
Tam olarak yaşadığın sorunu açıklayıcı şekilde yazabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun?memmorty bende inik başka ne yapmm gerek windows defenderde devre dısı dio bende ama hilwe acmıyor yineee
Tam olarak yaşadığın sorunu açıklayıcı şekilde yazabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
hocam banada yardımcı olabılcenmı giriyorum cmd acılıyor yeşiller pluginler oluyo 5 tane sonra bısey cıkmıyor cmd oyle kalıyorTam olarak yaşadığın sorunu açıklayıcı şekilde yazabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
bendede aynı sorun var yardımcı olabilecek var mı bu konu hakkındahocam banada yardımcı olabılcenmı giriyorum cmd acılıyor yeşiller pluginler oluyo 5 tane sonra bısey cıkmıyor cmd oyle kalıyor
BENDE OLMADI SENDE OLDUMU REİS??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?