Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 0.11 olan oyunu hala güncellemeyen arkadaşlar için eklenmiş sürümdür. Yani pubg oyununa güncelleme geldi biliyorsunuz ama hala oyununu güncellemeyenler var bunun için arkadaşlar bu versiyonu ekledi. 0.12 ise oyununu güncellemiş olanlar için karıştırmayın! Ve ısrarla tekrar söylüyorum bu pubg mobile hack kısmında duyurular adı altında olan konuyu okuyun sorunlarınızın cevapları orda var!

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Admin working on Hack add New Features wait For Approve He on Working now on New features

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra büyük ihtimalle fix yedi hile ama halledilir diye düşünüyorum yeni bir güncelleme gelene kadar hileye anladıgım kadarıyla calısmaz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim

Not : Win 10 !
dc verırmısın
Post automatically merged:

Hile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim

Not : Win 10 !
yapamıyorumda

bana bı yardım edebılcek varmı cmd ekranı açıldıktan sojnra plugın yuklenıyor hıle acıolıyor dırek kapanıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
bende hıle acılıyor menu de gelıyor ama oyun ıcınde adamların yerlerını ws gostermısyor sag altta radar cıkıyor ondada gostermıyor yardım pls
Not: windows 10

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tam olarak yaşadığın sorunu açıklayıcı şekilde yazabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Windows 10 İşletim Sisteminde Çalışmıyor Şuanda Açtıgımızda Komut Ekranı Geliyor Yani Cmd Açılıyor Bi şeyler İndiriyor Ve Yok Oluyor hiçbir Aktifligi Yok Şuanda. Bilginiz Olsun.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
menü ve f6 ya basın kısmını ekrandan atamayan arkadaşlar için insert e alternatif tuşlar shift+0(numlock kısmındaki) veya fn+delete
hile çalışıyor,açamayan arkadaşlar booster driver güncellemelerini ve frame4 yüklemesini kesinlikle yapsınlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tam olarak yaşadığın sorunu açıklayıcı şekilde yazabilirsen yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
hocam banada yardımcı olabılcenmı giriyorum cmd acılıyor yeşiller pluginler oluyo 5 tane sonra bısey cıkmıyor cmd oyle kalıyor

Üye
7 HİZMET YILI
selamın aleyküm
bende hıle acılıyor menu de gelıyor ama oyun ıcınde adamların yerlerını ws gostermısyor sag altta radar cıkıyor ondada gostermıyor yardım pls
Not: windows 10

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Öncelikle emülatör'den oyunu açın oyun açıldıktan sonra lobi ekranına geldiğinizde hileyi çalıştırın aktif ettiğinizde cmd ekranı kapanmaması gerekiyor. Hile açıldıktan sonra menü gelmez ise "insert" tuşuna basın hileyi açma ve kapama tuşu "insert"

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
BENDE OLMADI SENDE OLDUMU REİS??

Arkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.

Ayrıca herkes yaşadığı sorunu düzgün bi şekilde açıklayabilirse yardımcı olmaya çalışıcam . Koyabiliyorsanız resim'de koyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...