- Yasaklandı
-
- #4,841
hassasiyeti düşürürsen yine eskisi gibi aim alırsın benim hassasiyetler böyle ve sorun yaşamıyorumbir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi
hacker working with you ?!!?int gitti geri gelmez. ext'in ayarlarını doğru şekilde yapıp kullanabilirsiniz. gayette işe yarıyor. belki geri getirirler ilerde orasını bilemem. ama ext'te gayet işe yarıyor
hacker working with you ?!!?
my friend i dint talk abput aimbot im talking about rader and helth box its not working for meFirst of all, set your weapons , scope , 3rd person sensivity under the %10 in the game settings.
Increase Smooth [EXT] value on the menu until it give best result
bir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?