Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sırf ban riski var diye 10 numara aimi kaldırdınız diğer bütün hilelerin aiminden üstün özellikteydi hile şuan mahfolmuş durumda çünkü ext aim hiçbir işe yaramıyor bile bukadar insan eski aimi geri istiyorken siz hala geri getirmemekte ısrarla inat ediyorsunuz neticede kullanma sorumluluğu bize ait ban yersek gıkımızı bile çıkarmayız sizi kötülemek gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlamayın bu sadece bir ricadır istektir eski aimi geri getirip getirmemek size kalmıştır saygılar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi
hassasiyeti düşürürsen yine eskisi gibi aim alırsın benim hassasiyetler böyle ve sorun yaşamıyorum

jg9Zvm.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence bu aim iyi oldu kollsuzlar kolunun oldugunu anlasınlar bıleklerini calısdırsınlar reflekslerı ve konturollerı ıyı olan kısıler kazansın dıyerınde kafanı cıkarmaya fırsat vermıyolardı cıkardın an pat dusuyordun sımdı 3 kısının ıcınede dalsan cıkma ımkanın oluyor bır bırıne ates etme ımkanın oluyor ve ban rıskıde yokmus yanı kolsuz ve bıleksız arkadaslar eyıtım alanında lutfen bıleklerınızı gelısdırın yada eylence modunda :)))

Üye
7 HİZMET YILI
int gitti geri gelmez. ext'in ayarlarını doğru şekilde yapıp kullanabilirsiniz. gayette işe yarıyor. belki geri getirirler ilerde orasını bilemem. ama ext'te gayet işe yarıyor

Üye
7 HİZMET YILI
First of all, set your weapons , scope , 3rd person sensivity under the %10 in the game settings.
Increase Smooth [EXT] value on the menu until it give best result
my friend i dint talk abput aimbot im talking about rader and helth box its not working for me
Post automatically merged:

guz it rowte lsftemp has stop working please hep me!!!!

Son düzenleme:
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim Allah aşkına şu İNT'i geri getir ya EXT çöp

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hile güzel fakat eskıden ınt aımbot vardı daha guzeldı keşke geri gelse.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar 12.5 güncellemesi gelene kadar Internal Aimbot büyük ihtimalle eklenmeyecek. Geliştiriciler yeni yöntemler deniyor lütfen forum kirliliği yapmayalım.İyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ellerinize sağlık her şey iyi hoş güzel fakat son 2 gündür oynatmayacak kadar kasıyor. fps değeri yerlerde. çatırr çutur donuyor oyun hile yüzünden. tüm grafikler tüm ayarlar en dip seviyede olmasına rağmen. 9 gündür mis gibi oynuyordum ama son 2 gündür rezalet kasıyor. buna bir çözüm geliştirebilir misiniz?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Everything's fine. You can use ext aim with recoil control, just kill people smartly. I mean, don't aim and shoot on walls, kill like a legit player. No ban so far here. But of course, risk is a risk. Use with caution.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi

Senin ayarlarında bir sıkıntı var gayet güzel hedef alıyor...tek tek sıkmayı unutma ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...